KOPPELING

AccountView

Koppeling met elke bank!

Koppel vanuit Bizcuit je AccountView boekhouding om automatisch banktransacties af te leveren in je administratie

In de Bizcuit app kan je binnenkort de openstaande posten vanuit je boekhouding bekijken en direct betalen vanaf je gekoppelde bankrekening.

Bonnen en facturen die je ontvangt en goedkeurt in de Bizcuit app worden automatisch afgeleverd in je boekhouding (PDF + UBL).

De koppeling met AccountView vereist enig maatwerk. Neem daarom vooraf contact met ons op zodat we je zonder zorgen de koppeling met jouw administratie inregelt. We helpen je graag snel op weg!

Accountview bankkoppeling.

Ondernemers hebben veel ballen in de lucht en het is belangrijk om een grip te hebben op hun administratie. Dankzij AccountView is dit mogelijk. Deze app is speciaal ontworpen voor zelfstandig ondernemers en middelgrote organisaties die meer uit hun administratie willen halen in minder tijd.

Overal inzicht in uw financiële situatie

Met AccountView heb je altijd en overal inzicht in jouw financiële situatie. De app biedt je realtime informatie over je inkomsten en uitgaven, zodat je altijd op de hoogte bent van jouw financiële situatie. Dit geeft je rust en zekerheid, zodat je je volledig op jouw bedrijf kunt richten.

Automatisch facturen versturen

Een ander groot voordeel binnen Bizcuit is de mogelijkheid om facturen automatisch te versturen. Dit bespaart je veel tijd en moeite, en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het vergeten van een factuur. De app zorgt ervoor dat jouw facturen op tijd worden verstuurd en betaald. Hierdoor kun je je bezighouden met de groei van jouw bedrijf, in plaats van met administratieve taken.

Basecone koppeling

Met de Accountview koppeling in Bizcuit kun je gemakkelijk en snel facturen en bonnen afleveren via Basecone  
 
Via de Basecone koppeling worden alle goedgekeurde documenten onder een administratie direct in je gekoppelde Basecone administratie afgeleverd. Hierbij vind automatische tagging van de bon, inkoop en/of verkoopfactuur plaats. Ook kan je zowel een digitale pdf of een UBL afleveren in Basecone. 

Vanuit Basecone kun je gemakkelijk de factuur en/of bon boeking in je gekoppelde Accountview administratie. 
 

Factureren verwerken en versturen met de Bascone koppeling.

Lees hier de handleiding

Factuurverwerking

De gebruiksvriendelijke interface van AccountView is speciaal ontworpen voor ondernemers die geen tijd en zin hebben in complexe software. Bovendien is de app compatible met Bizcuit, waardoor je de facturen die je vanuit je boekhouding verstuurt, automatisch kunt verwerken in jouw boekhouding.

Bespaar tijd en kosten

Met AccountView kunt je het maximale uit jouw administratie halen en tegelijkertijd flexibel meebewegen met de markt. Het bespaart je tijd, zorgt voor meer rust en zekerheid, en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van je financiële situatie. Bovendien biedt de app je de mogelijkheid om je bedrijf efficiënter te runnen, waardoor je je kunt concentreren op de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf.

Als ondernemer meer grip op jouw administratie

In het kort: AccountView is de complete financiële bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven die meer grip willen hebben op hun administratie en tijd willen besparen. Probeer het nu uit en ontdek hoe AccountView je kan helpen bij het runnen van jouw bedrijf!

Vragen en antwoorden over de Accountview bankkoppelingen van Bizcuit

Met de koppeling voor Accountview koppel je  je jouw AccountView boekhouding met de Bizcuit App. Wanneer je ook je bankrekening hebt gekoppeld kun je banktransactie laten afleveren in Accountview. Je kunt openstaande posten in de app bekijken en direct betalen vanaf de jouw gekoppelde bankrekening (zonder daarvoor naar je internetbankieren omgeving te gaan).

Met de Accountview koppeling van Bizcuit kun je automatisch bonnen en facturen ontvangen, herkennen en afleveren in je administratie (in PDF en UBL formaat). De inkoopfacturen kun je ook direct vanuit de app betalen. Dat scheelt tijd, maar voorkomt bovenal dat je gegevens handmatig foutief invoert. 

Je kunt ook verkoopfacturen opmaken en versturen. Kom je geld tekort? Dan kun je die opstaande verkoopfactuur direct financieren. Dat gaat binnen 1 minuut, binnen 24 uur staat het op je rekening! 

Daarnaast biedt Bizcuit je realtime informatie over jouw banksaldi, en je inkomsten en uitgaven zijn overzichtelijk in beeld waardoor je altijd op de hoogte bent van jouw financiële situatie.

Je kunt je accountview koppelen met Bizcuit.  Neem gerust even  contact op met onze supportafdeling via support@bizcuit.nl indien je vragen hebt. gezamenlijk door 

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Banktransacties afleveren in AccountView
  • Bonnen en facturen afleveren in je boekhouding
  • Openstaande posten bekijken en betalen
  • Betaalbatches vanuit AccountView eenvoudig klaarzetten en betalen