KOPPELING

AFAS Profit

Financiële werkprocessen kun je op een slimme manier automatiseren. Met de AFAS Profit bankkoppeling van Bizcuit kun je niet alleen je financiële transacties goed monitoren en verwerken in je administratie. We hebben ook nagedacht over andere handige toepassingen. Wat dacht je van je bonnetjes en facturen verwerken, en daarna inboeken vanuit één plek? Betalen van facturen? Dat doen we in een handomdraai! Je hoeft daar niet eens voor naar je bankomgeving. We koppelen met elke Nederlandse bank.  Zo hou jij meer tijd over voor echt belangrijke zaken: ondernemen!

Geïnformeerd dankzij een actuele administratie

Als ondernemer wil je graag up-to-date cijfers hebben en vanuit de actualiteit werken. Kan ik inspringen op die ene kans? Heb ik ruimte om te investeren in groei of moet ik pas op de plaats maken? Met een actuele administratie kun je beter geïnformeerde beslissingen maken. Wanneer je administratie niet actueel is dan is je boekhouding een afspiegeling van het verleden en niet het nu. Bij Bizcuit geloven we dat ondernemer geholpen zijn met een actueel financieel inzicht en dat ze verlost worden van de administratieve taken en verplichtingen.

Kost jouw administratie je ook zo veel tijd? Wil je dat je boekhouding voor jou gaat werken in plaats van dat jij werkt voor de administratie? Met de ondernemersapp van Bizcuit kun je veel werk automatiseren en dat scheelt je enorm veel tijd!

Bovendien krijg je meer inzicht in de actuele cijfers én heb je alles goed klaar staan voor je de aangiftes. Bizcuit geeft je een inzicht in je actuele financiële situatie. Met de AFAS Profit bankkoppeling van Bizcuit zie je bijvoorbeeld het actuele saldo van al je (zakelijke) bankrekeningen. Maar we doen meer…

De AFAS bankkoppeling voor elke bank

Bizcuit biedt een hele uitgebreide AFAS Profit bankkoppeling. Bij ons kun je koppelen met elke  Nederlandse bankrekening. Er bestaan verschillende soorten AFAS bankkoppelingen met elk zijn eigen voor- en nadelen. Maar waarom zou je moeten kiezen voor die van Bizcuit? 

De bankkoppelingen voor AFAS die Bizcuit gebruikt ondersteunen zowel PSD2- als commerciële- en premium koppelingen. Je krijgt standaard 3 bankkoppelingen in je abonnement. Heb je meer bankrekeningen? Dan kun je die eenvoudig toevoegen tegen €1,00 per maand per bankrekening.

 

Wanneer je jouw AFAS account koppelt met je bankrekening(en) kun je banktransacties, bonnen en facturen ophalen uit je AFAS Profit boekhouding. Je kunt zo openstaande inkoop- en verkoopfacturen bekijken vanuit de Bizcuit App en direct betalen vanaf je gekoppelde bankrekening.

Hoe koppel ik mijn bank aan AFAS Profit?

Om je banktransacties in AFAS Profit te ontvangen is het belangrijk dat je Bizcuit koppelt met je AFAS administratie. Je koppelt je AFAS aan Bizcuit vanuit het Bizcuit App Center. De koppeling met AFAS is een waardevolle toevoeging aan de Bizcuit app, maar vereist wat hulp. Gelukkig staan wij voor je klaar om je de koppeling tot stand te brengen. Neem daarom gerust vooraf contact op met  dan zorgen we dat je optimaal kunt profiteren van deze bankkoppeling.

Slim facturen verwerken

Een andere mogelijkheid die de AFAS bankkoppeling van Bizcuit biedt is het scannen en herkennen van bonnen en facturen. Je hebt via onze app de optie om deze documenten te  uploaden, importeren of te scannen. Na een seconde of vier zijn ze herkent op de belangrijke velden zoals leverancier, factuurdatum, vervaldatum en factuurbedrag. Dat gebeurt op basis van machine learning technologie, waardoor Bizcuit een van de meest accurate oplossingen is om facturen te verwerken. Nadat je de output hebt gecontroleerd kun je verder.

Facturen verwerk je met de AFAS Profit bankkoppeling van Bizcuit?

  • scannen van je facturen via je mobiel
  • eenvoudig importeren of mail van facturen 
  • snelle verwerking en herkenning (< 4 sec)
  • hoge herkenningsgraad van documenten (95%)

Voor de eerste 50 documenten die je per maand inleest in Bizcuit betaal je niets. De  facturen die je ontvangt en goedkeurt in de Bizcuit app.

AFAF Bankkoppeling

Betalen vanuit je boekhouding?

bankkoppelng met AFAS en betalen vanuit je boekhouding

Een van de grootste voordelen van de AFAS bankkoppeling van Bizcuit is de mogelijkheid om openstaande inkoopfacturen op te halen uit je AFAS Profit pakket en te betalen vanuit AFAS. Wanneer je de Bizcuit app gebruikt haal je eenvoudig  inkoopfacturen op vanuit je AFAS administratie en betaal je met één druk op de knop! Je kunt inkoopfacturen vanuit AFAS Profit ophalen, uploaden of inscannen in onze app. Hierdoor verricht je snel en efficiënt betalingen zonder steeds heen en weer te ‘pingelen’ tussen je bank- en je boekhouding. Je hoeft niet meer apart in je bankomgeving in te loggen en de betaling en betalingskenmerken van het bonnetje of factuur handmatig over te typen. Dat scheelt je veel tijd en voorkomt onnodige fouten. Als ondernemer heb je zo controle over je financiën, zonder de zorg van je administratie.

Veelgestelde vragen over de AFAS koppeling

Veelgestelde vragen over de AFAS Profit bankkoppelingen van Bizcuit

Bizcuit is een ondernemersapp waarmee je jouw financiële administratie kunt automatiseren. Met de AFAS bankkoppeling van Bizcuit kun je jouw financiële transacties monitoren en verwerken in jouw administratie. Bizcuit biedt ook andere handige functies, zoals het verwerken van bonnen en facturen en het betalen van facturen, allemaal vanuit één plek. Met Bizcuit krijg je een actueel inzicht in jouw financiële situatie, zodat je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen. Je kunt koppelen met elke Nederlandse bank en de bankkoppelingen die Bizcuit gebruikt ondersteunen zowel PSD2- als commerciële- en premium koppelingen. Bizcuit biedt ook de mogelijkheid om bonnen en facturen te scannen en te herkennen op belangrijke velden zoals leverancier, factuurdatum, vervaldatum en factuurbedrag. Met Bizcuit kun je jouw administratieve taken en verplichtingen automatiseren en heb je meer tijd over voor echt belangrijke zaken: ondernemen!

De AFAS Profit bankkoppeling van Bizcuit is een functie waarmee je jouw bankrekening kunt koppelen aan jouw AFAS administratie. Zo kun je banktransacties, bonnen en facturen ophalen uit jouw AFAS boekhouding. Je kunt openstaande inkoop- en verkoopfacturen bekijken vanuit de Bizcuit app en direct betalen vanaf jouw gekoppelde bankrekening. Bizcuit biedt een hele uitgebreide AFAS bankkoppeling en je kunt koppelen met elke Nederlandse bankrekening. De bankkoppelingen die Bizcuit gebruikt ondersteunen zowel PSD2- als commerciële- en premium koppelingen.

Met Bizcuit kun je jouw financiële administratie automatiseren en krijg je een actueel inzicht in jouw financiële situatie. Je kunt koppelen met elke Nederlandse bank en de bankkoppelingen die Bizcuit gebruikt ondersteunen zowel PSD2- als commerciële- en premium koppelingen. Je kunt bonnen en facturen scannen en herkennen op belangrijke velden zoals leverancier, factuurdatum, vervaldatum en factuurbedrag. Je kunt openstaande inkoop- en verkoopfacturen bekijken vanuit de Bizcuit app en direct betalen vanaf jouw gekoppelde bankrekening. Bizcuit bespaart je tijd en geld en geeft je meer tijd om te ondernemen.

Om je banktransacties in AFAS te ontvangen, moet je jouw bankrekening koppelen aan jouw AFAS administratie via de AFAS bankkoppeling van Bizcuit. Je kunt Bizcuit koppelen met elke Nederlandse bankrekening. 

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Al je bankrekeningen inzien in 1 app
  • Bonnen en facturen afleveren in AFAS
  • Openstaande posten bekijken en betalen