KOPPELING

ASN Zakelijk

Je ASN Zakelijk bankrekening koppel je eenvoudig in je Bizcuit account. Met onze boekhoudkoppeling  kun je jouw banktransacties automatisch in de Bizcuit app weergeven. De betaalgegevens laden iedere dertig minuten.

Zakelijke klanten van ASN Bank koppelen al hun rekeningen

Koppel al je bankrekeningen in 1 app, dan heb je altijd overzicht in je cashflow. Van alle gekoppelde rekeningen krijg je de bankmutaties direct binnen en kun je rechtstreeks je facturen en bonnen zien achter je banktransacties.

Je koppelt je ASN Bank rekeningen onder andere met de volgende boekhoudpakketten:
Snelstart, Exact, Yuki, Twinfield, Reeleezee, Digitaal Kantoor, Unit4, AFAS en nog veel meer.

Veilig online bankieren voor ASN Zakelijk

Online bankieren wordt steeds belangrijker en meer gebruikelijk voor ondernemers. Vooral in deze tijd waarin flexibiliteit en gemak steeds vaker voorop staan. Je ASN Zakelijk rekening koppelen in de Bizcuit app is daarom een must voor elke ondernemer die efficiënt wil werken en altijd op de hoogte wil zijn van alles financieel.

De koppeling met de ASN Bank via PSD2 zorgt ervoor dat je betaalgegevens automatisch in de Bizcuit app verschijnen. Dit gebeurt iedere dertig minuten, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste mutaties. Hierdoor hoef je niet meer handmatig in te loggen op je bankrekening en bespaar je tijd en energie.

Met de mogelijkheid om al je bankrekeningen te koppelen in één app, heb je altijd overzicht van je actuele financiële positie. Je ontvangt de bankmutaties direct en kunt rechtstreeks je facturen en bonnen zien achter je banktransacties. Dit geeft je een volledig beeld van je financiële situatie en maakt het beheer hiervan veel gemakkelijker en overzichtelijker.

Er zijn tal van boekhoudpakketten waarmee je je ASN Bank rekening kunt koppelen, waaronder Snelstart, Exact, Yuki, Twinfield, Reeleezee, Digitaal Kantoor, Unit4, AFAS en nog veel meer. Hierdoor is het voor elke ondernemer mogelijk om de perfecte match te vinden voor zijn boekhoudproces.

Al met al is het koppelen van je ASN Bank rekening in de Bizcuit app een veilige en efficiënte manier om je financiën in de gaten te houden. Je bent altijd op de hoogte van je actuele financiële positie en bespaart daarbij tijd en energie. Koppel je ASN Bank rekening vandaag nog en ervaar het gemak van online bankieren.

Bekijk ook het volledige overzicht van alle koppelingen.

ASN Bank:  “Bizcuit: de app voor ondernemersJe administratie op orde met Bizcuit? Meld je dan nu aan voor Bizcuit via ASN Bank.

Nog geen Online Zakelijk bankrekening van ASN BANK?
Voor een zelfstandig ondernemer is een veilige, zakelijke bankrekening onmisbaar. En het is prettig om te weten dat je onderneming bijdraagt aan een duurzame wereld. ASN Betalen Zelfstandigen biedt de ideale zakelijke rekening voor een eenmanszaak of BV waarvan je de enige rechtsgeldige vertegenwoordiger én enige aandeelhouder bent. Altijd toegang tot je zakelijke rekening met onze app en online bankieren. 

Koppel vandaag nog jouw Online zakelijke bankrekening van ASN BANK met Bizcuit. 

Veelgestelde vragen over de ASN Bank boekhoudkoppeling

Vragen en antwoorden over de ASN Bank boekhoudkoppeling

Bizcuit is een app voor ondernemers waarmee je jouw bankrekeningen kunt koppelen en alle financiële gegevens op één plek kunt bekijken.

Het biedt een boekhoudkoppeling met verschillende boekhoudpakketten, waaronder Snelstart, Exact, Yuki, Twinfield, Reeleezee, Digitaal Kantoor, Unit4, AFAS en nog veel meer.

Je kunt jouw ASN Zakelijk rekening koppelen met Bizcuit door de volgende stappen te volgen:

Download de Bizcuit app op jouw smartphone of tablet.
Maak een account aan en log in op de app.


Kies ‘Bankrekeningen’ en vervolgens ‘Toevoegen’.
Selecteer ASN Bank en volg de stappen om jouw ASN Zakelijk rekening te koppelen.

Je betaalgegevens worden iedere dertig minuten automatisch geladen in Bizcuit.

Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste mutaties en dat je jouw financiën efficiënt kunt beheren.

Ja, je kunt alle bankrekeningen koppelen met Bizcuit. Van alle gekoppelde rekeningen krijg je de bankmutaties direct binnen en kun je rechtstreeks je facturen en bonnen zien achter je banktransacties.

Je kunt jouw ASN Zakelijk rekening koppelen met verschillende boekhoudpakketten, waaronder Snelstart, Exact, Yuki, Twinfield, Reeleezee, Digitaal Kantoor, Unit4, AFAS en nog veel meer. Dit maakt het mogelijk voor elke ondernemer om de perfecte match te vinden voor zijn boekhoudproces.

Ja, het is veilig om jouw ASN Zakelijk rekening te koppelen met Bizcuit. De koppeling met de ASN Bank via PSD2 zorgt ervoor dat je betaalgegevens automatisch in de Bizcuit app verschijnen. Bizcuit voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en maakt gebruik van geavanceerde beveiligingstechnologieën om de privacy van jouw gegevens te waarborgen

Je kunt meer informatie vinden over de koppeling tussen ASN Bank en Bizcuit op de website van ASN Bank en Bizcuit. Ook kun je contact opnemen met de klantenservice van ASN Bank of Bizcuit voor verdere vragen of ondersteuning bij het koppelen van jouw ASN Zakelijk rekening met Bizcuit.

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Deze koppeling haalt elke 30 minuten je banktransacties op
  • Transactiehistorie tot 2 jaar inzichtelijk in de app
  • Koppel al je bankrekeningen en creëer een actueel financieel inzicht
  • Betalingen inplannen en uitvoeren direct vanuit de Bizcuit app