Automatische Factuurverwerking

Automatisch bonnen, facturen en betaalopdrachten herkennen. Samenwerken met boekhouder. Ontvang, scan en herken al je inkoopfacturen en betaal ze direct. Win tot wel 12u per maand. Services: €7,95 per maand., Koppelingen ERP pakketten.

Met de Bizcuit ondernemersapp manage je je business in één app.

O.a. bankieren, bonnen & facturen ontvangen en betalen:

1) Koppel je bank, boekhouding en salarisadministratie
2) Check je saldo en banktransacties
3) Scan, mail of upload bonnen en facturen
4) Betaal facturen, openstaande posten, belastingen en salarissen

… in één app!

De voordelen van automatische factuurverwerking

De moderne ondernemer is druk bezig met het runnen van zijn bedrijf en heeft vaak weinig tijd over voor administratieve taken.

Tijd voor Bizcuit!

Gelukkig is er nu een app die deze taak voor hem kan overnemen: Bizcuit. Dankzij Bizcuit kun je als ondernemer je boekhouding automatiseren en documenten snel verwerken. Je kunt facturen klaarzetten en bonnetjes verwerken zonder enige moeite.

MKB 

Bizcuit is speciaal ontwikkeld voor het MKB en ondernemers. Het is namelijk de bedoeling om de administratie voor deze groep mensen sneller te verwerken. Hierdoor kun je tijd besparen en je administratie op orde houden. Bizcuit biedt namelijk de mogelijkheid om facturen automatisch te verwerken.

Hoe werkt het?

Hoe werkt de automatische factuurverwerking precies? Je kunt je inkoopfacturen en betaalopdrachten eenvoudig versturen naar Bizcuit. De app zorgt ervoor dat deze facturen en betaalopdrachten automatisch worden verwerkt. Dankzij de slimme software van Bizcuit worden de bonnen, facturen en betaalopdrachten op de juiste manier verwerkt en uitgewisseld. Hierdoor hoef je zelf niets meer te doen en kun je je tijd besteden aan andere belangrijke taken.

Beter samenwerken met je boekhouder

Bizcuit biedt ook de mogelijkheid om te samenwerken met je boekhouder. Zo kun je de verwerking van facturen en bonnen bespreken en samen kijken naar hoe je jouw administratie het beste op orde kunt houden. Bizcuit biedt ook koppelingen met ERP-pakketten, zodat je je boekhouding nog makkelijker kunt automatiseren.

De ondernemers app

Al met al is Bizcuit een fantastische app voor de moderne ondernemer. Dankzij de automatische factuurverwerking kun je als MKB bedrijf tot wel 12 uur per maand besparen.

Bizcuit biedt deze service voor slechts €7,95 per maand. Hierdoor hoef je niet langer te wachten op verwerking van facturen en bonnen en kun je je tijd besteden aan andere belangrijke zaken voor je bedrijf.

facturen maken en zenden

Facturen app

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om je financiën op orde te hebben. Maar laten we eerlijk zijn, het handmatig verwerken van facturen kan behoorlijk tijdrovend en foutgevoelig zijn. Daarom is Bizcuit de perfecte oplossing voor jou.

Met Bizcuit hoef je nooit meer betalingskenmerken over te typen bij het betalen van facturen. Je kunt simpelweg een foto maken van de factuur en de app doet de rest. De factuur wordt automatisch verwerkt en de betaling wordt direct voor je geregeld. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar voorkomt ook fouten bij het invoeren van betalingsgegevens.

Bovendien biedt Bizcuit een gebruiksvriendelijke interface waarmee je gemakkelijk je facturen kunt beheren en betalingen kunt inplannen. Je kunt snel en eenvoudig facturen bekijken en betalen, waar je ook bent. Hierdoor kun je altijd grip houden op je financiën, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

En als kers op de taart, integreert Bizcuit met andere software die je gebruikt, zoals je boekhoudprogramma en CRM. Dit betekent dat je niet langer gegevens handmatig hoeft over te zetten van het ene systeem naar het andere, wat niet alleen tijdrovend is maar ook de kans op fouten vergroot.

Kortom, als je op zoek bent naar een facturen app die je tijd bespaart en je financiën op orde houdt, dan moet je zeker eens naar Bizcuit kijken. Probeer het vandaag nog en ontdek zelf hoeveel gemakkelijker en efficiënter het betalen en verwerken van facturen kan zijn.

Facturen scannen

Als ZZP’er, ondernemer of MKB’er wil je graag snel en efficiënt je facturen verwerken.

Met de Bizcuit App of via je computer kun je dit nu heel eenvoudig doen. Door een foto te maken van je factuur met Bizcuit, worden de gegevens automatisch herkend en geüpload. Dit bespaart je tijd en voorkomt fouten bij het handmatig invoeren van gegevens.

Of je nu onderweg bent of op kantoor zit, je kunt altijd gebruik maken van de handige camera-knop in de Bizcuit App.

Bij het eerste gebruik vraagt Bizcuit om toestemming om je camera te mogen gebruiken. Wanneer je toestemming geeft, kun je direct aan de slag en je factuur fotograferen.

Als je de camera-knop aanklikt, wordt je camera geopend. Op je mobiel zorgt Bizcuit automatisch voor de juiste omlijning van je factuur, om zo de beste mogelijke afbeelding te krijgen. Zo wordt het digitaliseren van je facturen wel heel makkelijk gemaakt!

Elektronische factuurverwerking

Met Bizcuit kun je als bedrijf gemakkelijk elektronische factuurverwerking realiseren. Onze app is speciaal ontworpen om het proces van factuurverwerking zo snel, makkelijk en veilig mogelijk te maken voor ondernemers.

Met Bizcuit kun je binnen enkele seconden jouw facturen scannen, uploaden en verwerken, zonder gedoe of omslachtige procedures. Je hoeft geen expert te zijn op het gebied van factuurverwerking of boekhouding, want onze app doet het werk voor jou.

Met Bizcuit hoef je je ook geen zorgen te maken over de veiligheid van jouw gegevens. Onze app is beveiligd met de hoogste veiligheidsnormen en voldoet aan alle geldende privacywetgevingen.

Dus als je als bedrijf op zoek bent naar een app die elektronische factuurverwerking snel, makkelijk en veilig maakt, dan is Bizcuit de juiste keuze. Probeer het vandaag nog en ervaar zelf hoe eenvoudig factuurverwerking kan zijn met Bizcuit!

Belastingdienst: Uw facturen bewaren

Het is verplicht om alle facturen die u verstuurt of ontvangt te bewaren in uw administratie, zodat deze gecontroleerd kunnen worden door de belastingdienst.

U dient de facturen te bewaren in de vorm waarin u ze hebt verstuurd of ontvangen.

Als u digitale facturen ontvangt, hoeft u deze niet af te drukken, maar kunt u deze digitaal opslaan. U bent verplicht om de facturen zeven jaar te bewaren, met uitzondering van facturen over onroerende zaken, die u tien jaar moet bewaren.

Indien u de facturen en bonnetjes wenst te scannen en digitaal wilt bewaren, is dat toegestaan, mits u een juiste en volledige weergave van het origineel behoudt.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de echtheidskenmerken ook worden opgeslagen.

Lees hier alles over op: Belastingdienst