Bankkoppeling API

Met de bankkoppeling API kan de communicatie tussen de klant en de bank meerdere keren per dag plaatsvinden. Hiermee is het mogelijk om transacties op te halen en betaal- en incassobestanden te verzenden. Deze nieuwe bankkoppeling vervangt de oude koppeling met de Bank Integratie Service (BIS).

We denken graag met onze partners mee over de integratie van de business case en hoe onze open API toegepast kan worden. Van laagdrempelige testen tot volledige implementatie. Samen werken we aan een plan waarin doelen, customer journey, marketingactiviteiten, technische afstemming en optimalisatie worden meegenomen, zodat de propositie en vorm van integratie perfect passen bij de behoeften van jouw klanten.

Van laagdrempelig testen tot volledige integratie

We denken graag met onze partners mee over de integratie van Boekhoudkoppeling API’s in hun platform, van laagdrempelige testen tot volledige implementatie. Samen werken we aan een plan waarin doelen, business cases, customer journeys, marketingactiviteiten, technische afstemming en optimalisatie worden meegenomen, zodat de API’s perfect passen bij de behoeften van jouw klanten.

Onze partnermanagers staan klaar voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden voor jouw platform bespreken en uitleggen hoe onze dienst bij kan dragen aan de waarde voor jou en je klanten. We bespreken de marktontwikkelingen, producten en de benodigde capaciteit om de API’s te implementeren.

Ontdek de mogelijkheden en kansen

Wanneer we samen een helder plan hebben ontwikkeld, zetten we de handtekeningen en gaan we officieel samenwerken om de Boekhoudkoppeling API’s te integreren in jouw platform. We gaan voor een succesvolle implementatie en een langdurige samenwerking.

Ga het partnership aan!

Als ondernemer is het van vitaal belang om grip te hebben op je financiële huishouding. Gezonde financiën zijn essentieel voor het floreren van je onderneming en het nemen van geïnformeerde beslissingen op basis van actuele inzichten. Een optimaal functionerende administratie is daarbij cruciaal, naast een actueel financieel overzicht.

Als partner van Bizcuit heb je de mogelijkheid om je klanten te voorzien van deze waardevolle inzichten en bespaar je ondernemers veel tijd met de automatische verwerking van hun administratie. Financiën vormen immers de levensader van elke onderneming en met Bizcuit kunnen jouw klanten op een efficiënte manier hun financiële huishouding beheren. Maak gebruik van deze mogelijkheid om je klanten te ondersteunen bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen en het optimaliseren van hun administratie. Word daarom partner van Bizcuit en vergroot de toegevoegde waarde van jouw dienstverlening.

Titel

Omschrijving

Relevante pagina's