ONDERNEMER

De Bankkoppeling

Door je boekhoudpakket te koppelen met je zakelijke bankrekening, bespaar je veel tijd. Importeer transacties automatisch in je boekhoudpakket. Dit maakt het gemakkelijker om je financiën bij te houden en je boekhouding op orde te houden. Bizcuit heeft bankkoppelingen met alle Nederlandse banken.

twinfield koppelingen met banken - bizcuit

Banktransacties automatisch in je boekhoudpakket

Met Bizcuit koppel je bankrekening(en) aan alle boekhoudpakketten in Nederland. Via een API indien deze beschikbaar is, of via automatische aanmaak van een betaalfile (CAMT). Een directe API koppeling is mogelijk met Twinfield, Snelstart, Moneybird, Yuki, Minox, MS Dynamics, Microsoft Business Central, Digitaal Kantoor, Kleisteen, Uniconta, CSW Software. Met Exact, Reeleezee, Multivers Online, Visma, Cash Software, Afas en andere pakketten lees je eenvoudig periodiek de automatisch ingelezen CAMT files in. Aanleveren van de files kan via mail of Dropbox. 

(Batch)betalingen snel en accuraat

Met Bizcuit behoren tijdrovende handmatige betalingsverwerking tot het verleden. Ontvang automatisch te betalen facturen en batches vanuit je boekhoudpakket. Voer de betaling direct vanuit de Bizcuit app uit en voorkom zo fouten in het overtypen en uploaden van de juiste betaalbestanden.

Snelheid van declaratiebetalingen heeft een positieve impact op je medewerkerstevredenheid. Ontvang declaraties eenvoudig in de Bizcuit app om ze direct uit te betalen aan je medewerkers op basis van een factuur of bonnetje. Bovendien wordt het bonnetje of factuur ook direct naar je boekhouding gestuurd.

Al je bankrekeningen op één plek

In de Bizcuit app heb je overzichtelijk al je bankrekeningen in beeld, zowel zakelijk als privé. Naast actuele saldo- en rekeninginformatie, zie je ook je transacties en transactiedetails. Filter en selecteer je rekeningen per administratie. Boek eenvoudig van de ene naar de andere rekening over, ongeacht welke bank.

Je hoeft maar één keer in te loggen om je saldi te zien. Voeg in een handomdraai een nieuwe rekening toe. Als Rabobank klant kun je zelfs je spaar en G-rekening koppelen. 

Bizcuit - Saldo overzicht Ontdek 1 v3

Makkelijk financieel beheer

Met de Bizcuit bankkoppeling worden alle betalingen netjes en automatisch verwerkt in je administratie. Dat betekent dat je niet meer handmatig betaalbestanden hoeft te downloaden en uploaden naar je boekhoudpakket. Ook foutloos betalen gaat snel vanuit de Bizcuit app. De juiste gegevens en betalingskenmerken worden, automatisch overgenomen van je factuur. Hierdoor hoef je niets over te typen en je dus geen foutieve overboekingen maakt!

Start vandaag en manage je business vanaf €7,95 per maand.