basecone koppeling met bizcuit

Bizcuit verbetert Basecone-koppeling voor eenvoudige en snelle factuurverwerking

Bizcuit, een toonaangevende aanbieder van financiële softwareoplossingen, heeft aangekondigd dat ze de Basecone-koppeling in hun platform hebben verbeterd. Met deze verbeteringen kunnen gebruikers eenvoudig en snel facturen en bonnen afleveren bij verschillende boekhoudsystemen, waaronder Snelstart, Exact Online, Twinfield, Accountancy Gemak en Visma Accountview. Hiermee verbetert Bizcuit de Basecone-koppeling en maakt snelle en eenvoudige factuurverwerking mogelijk.

Efficiëntie en tijdsbesparing

Een van de belangrijkste verbeteringen is de verhoogde beschikbaarheid van gedetailleerde instructies en uitleg over de functies en het gebruik van de Basecone-koppeling in de Bizcuit-app. 

Optimaal gebruik maken

Deze extra informatie zal gebruikers helpen om optimaal gebruik te maken van de functies en functionaliteiten van de koppeling.

Nieuwe opties

Daarnaast is er een nieuwe optie toegevoegd aan de app, waarmee gebruikers kunnen kiezen of ze hun documenten vanuit Bizcuit alleen in PDF-formaat willen afleveren of ook in UBL XML-formaat willen verzenden naar Basecone. 

Flexibiliteit

Dit biedt extra flexibiliteit aan gebruikers, zodat ze kunnen kiezen welk formaat het meest geschikt is voor hun specifieke behoeften en vereisten.

Om gebruik te maken van de Basecone-app in Bizcuit, kunnen geïnteresseerde gebruikers de website van Bizcuit bezoeken en meer informatie vinden op op Bacecone-koppeling.

Op de website worden instructies en stappen aangeboden om de Basecone-koppeling in Bizcuit te activeren en te gebruiken. Zie onze support pagina

Tot slot

Bizcuit blijft zich inzetten voor het verbeteren van hun productaanbod en het leveren van waardevolle functionaliteiten aan hun gebruikers. 


De verbeterde Basecone-koppeling zal naar verwachting bijdragen aan een efficiëntere en geautomatiseerde verwerking van facturen en bonnen voor ondernemers en boekhoudprofessionals die gebruikmaken van het Bizcuit-platform.

Bizcuit gebruikers

Hooray HR - declaraties betalen

Scan & herken

Zo combineer je de kracht van scan & herken bij Bizcuit met geautomatiseerd boeken in Basecone.

Dit is goedkoper, de ondernemer kan eenvoudiger betalen en de accountant verwerkt alles makkelijk digitaal – ook bijvoorbeeld de bonnetjes

Hoe richt je gebruiker de Basecone app in in Bizcuit?

software ontwikkelaar

Boekhoudprogramma's

  • Snelstart 
  • Exact Online 
  • Twinfield 
  • Accountancy Gemak 
  • Visma Accountview 

Gerelateerde artikelen