Dé multi banking app voor ondernemers en accountants

Multi banking: meerdere zakelijke rekeningen beheren met Bizcuit

Met Bizcuit beheer je al je zakelijke rekeningen in één app. Door Bizcuit te koppelen aan je bankrekeningen heb je altijd een duidelijk overzicht van je financiële situatie. En, helemaal makkelijk: je kunt direct vanuit de app betalen vanaf verschillende rekeningen. Dit is mogelijk dankzij de PSD2-richtlijn, die sinds begin 2019 van kracht is. Bizcuit heeft een uitgebreide PSD2-vergunning, en is de eerste app die de mogelijkheden van deze regelgeving ontsluit voor ondernemers. Ook voor accountants biedt de app voordelen: dankzij multi banking krijg je als accountant of boekhouder namelijk sneller inzicht in de financiële situatie van cliënten.

Voordelen van onze multibanking app voor ondernemers 

Bizcuit maakt het mogelijk meerdere bankrekeningen aan de app te koppelen. Hierdoor heb je altijd een actueel en nauwkeurig overzicht van je financiële situatie. Ook kun je openstaande facturen direct vanuit de app betalen, waarna de betaling meteen in je administratie wordt vastgelegd. Naast de grote voordelen van multibanking biedt Bizcuit nog veel meer handige features voor ondernemers van elke grootte. Zo kun je facturen en documenten inscannen en bekijken, en kun je de app koppelen aan je boekhoud- en salarisverwerkingssoftware. Bizcuit is als een Zwitsers zakmes voor je administratie: de app bevat alle gereedschappen die je nodig hebt om je administratie op orde te houden en past gemakkelijk in je broekzak. De app is namelijk toegankelijk vanaf je telefoon en andere apparaten met een internetverbinding.

De voordelen van onze multibanking app voor accountants

Ook voor boekhouders en accountants biedt Bizcuit veel voordelen. Dankzij de koppeling met alle zakelijke rekeningen van je cliënten heb je altijd een compleet beeld van hun financiële situatie. Doordat je cliënten hun administratie altijd en overal kunnen bijwerken, heb je altijd een goed gevulde administratie om mee te werken. Bizcuit is dus veel meer dan multibanking software: het biedt je klanten alles wat ze nodig hebben om hun bedrijf te runnen in één app. Door Bizcuit aan je klanten te bieden maak je het jezelf een stuk makkelijker en bied je je klanten extra service. Wanneer je hiervoor kiest, kunnen wij de app geheel branded, in de stijl van jouw kantoor opleveren. Kijk voor meer info of contact op onze partnerpagina.

Gerelateerde artikelen