Boekhouders blij met Bizcuit!

De belangrijkste voordelen

Als klanten hun administratie verwerken via Bizcuit, biedt dit verschillende voordelen voor boekhouders:

Het bijhouden van de financiële administratie is een belangrijk onderdeel van elke onderneming. Maar voor veel bedrijven kan dit een tijdrovend en complex proces zijn.

Gelukkig zijn er nu digitale oplossingen die het leven van boekhouders bij administratie- en accountantskantoren een stuk gemakkelijker maken. Een van deze oplossingen is Bizcuit, een platform dat bedrijven helpt om hun financiële administratie snel en efficiënt aan te leveren.

Bizcuit biedt boekhouders een gestroomlijnd en geautomatiseerd proces waarmee ze tot wel 30% tijd kunnen besparen.

Voordelen Bizcuit voor Boekhouders

Werk efficiënter met je klanten

Stel jouw klanten in staat vooruit te kijken door efficiënt en digitaal samen te werken. Lever je klant een digitale feed van transactie-informatie, ontvang een consistente aanlevering van bonnetjes en in- en verkoopfacturen en zelfs een digitale feed van de transacties van het online kassasysteem

Als partner is het mogelijk om een volledige integratie te realiseren op basis van je eigen propositie met mogelijkheid voor de Bizcuit App aan te passen in je eigen huisstij

Factuur financiering

Advies op actuele financieel inzicht. In geval van tijdelijk cashflow problemen. Is factuur financiering een hele goedkope oplossing. 

Voor alle boekhoudpakketten.

Betaalbatches klaarzetten Facturen & Salarisrun

 

Digitaliseer bonnen en facturen.

Debiteurenbeheer. 

Direct voorfinancieren van uitstaande facturen. 


Verstuur facturen. 

Wat doet een boekhouder?

De verantwoordelijkheid van een boekhouder omvat de boekhouding van een bedrijf, inclusief het indienen van maandelijkse en jaarlijkse BTW-aangiftes, en het opstellen van jaarrekeningen en balansen aan het einde van elk boekjaar.

Hoewel de taken van een boekhouder kunnen variëren, factureren veel ondernemers zelf en laten ze de rest van de administratie over aan de boekhouder. Moderne digitale boekhoudprogramma’s maken het eenvoudiger om facturen en transacties bij te houden, wat de boekhouder controleert en bijwerkt.

Een boekhouder kan verschillende taken uitvoeren, waaronder het registreren van boekhoudkundige transacties, het opstellen van facturen, het indienen van BTW-aangiftes en inkomstenbelastingaangiften, het opstellen van jaarrekeningen, balansen en winst- en verliesrekeningen, en het adviseren over belastingen en financiële bedrijfsvoering. Het is mogelijk om alle administratieve taken uit handen te geven aan een boekhouder, maar dit vereist vaak duidelijke afspraken over bijvoorbeeld herinneringen voor belastingaangiftes.

Administratie uitbesteden aan een boekhouder?

Wanneer je besluit om jouw boekhouding uit te besteden, is het van belang dat je kiest voor een bekwaam en ervaren boekhouder. Een competente boekhouder beschikt over de volgende vaardigheden:

Betrouwbaarheid en objectiviteit

Een goede boekhouder moet betrouwbaar zijn, omdat je vertrouwelijke en belangrijke bedrijfsinformatie met hem deelt.

Je wilt erop kunnen vertrouwen dat hier zorgvuldig mee wordt omgegaan.

Daarnaast is het belangrijk dat een boekhouder objectief naar jouw administratie kijkt, zodat hij eventuele fouten kan oplossen.

Zelfstandigheid

Een boekhouder werkt zelfstandig, maar heeft wel bepaalde documenten nodig. Dat betekent echter niet dat je geen contact met je boekhouder hebt.

Een goede boekhouder houdt je namelijk op de hoogte en overlegt belangrijke zaken met je.

Initiatief

Met een goede boekhouder hoef je niet overal zelf achteraan te zitten. Hij wijst je zelf op bijvoorbeeld fiscale voordelen voor jouw bedrijf.

Nauwkeurigheid en analytisch vermogen

Een goede boekhouder gaat nauwkeurig te werk en beschikt over analytisch vermogen.

Dit is van belang om jouw administratie op een accurate wijze te kunnen verwerken en te analyseren.

Relevante pagina's

Klantcase