Boekhoudkoppeling

Automatisch bonnen, facturen en betaalopdrachten uitwisselen. 

Samenwerken met boekhouder. Ontvang, scan en herken al je inkoopfacturen en betaal ze direct. Win tot wel 12u per maand. Services: €7,95 per maand., Maak met Bizcuit eenvoudig een koppeling met jouw boekhouding. We hebben een boekhoudkoppeling met alle grote boekhoudpakketten. 

Lijst koppelingen

Met de Bizcuit ondernemersapp manage je je business in één app.

O.a. bankieren, bonnen & facturen ontvangen en betalen:

1) Koppel je bank, boekhoud- en salarispakket
2) Check je saldo en banktransacties
3) Scan, mail of upload bonnen en facturen
4) Betaal facturen, openstaande posten, belastingen en salarissen

… in één app!

Maak met Bizcuit een boekhoudkoppeling

Als ondernemer wil je graag zo efficiënt mogelijk werken en je administratie op orde hebben. Een belangrijk onderdeel hiervan is de boekhouding. Het bijhouden van je boekhouding kan echter tijdrovend en ingrijpend zijn.

Gelukkig zijn er tegenwoordig oplossingen die je kunnen helpen om je boekhouding efficiënter te verwerken. Een van deze oplossingen is een boekhoudkoppeling.

Met een boekhoudkoppeling maak je eenvoudig een bankkoppeling met je boekhouding. Hierdoor worden je bankafschriften automatisch geïmporteerd in je boekhoudprogramma, waardoor je niet langer handmatig je boekhouding bij hoeft te houden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook fouten. Bovendien kun je door een boekhoudkoppeling automatisch factuur verwerking instellen, waardoor je facturen automatisch in je boekhouding worden verwerkt.

Bizcuit is een platform dat zich richt op ondernemers die een boekhoudkoppeling willen maken. Bizcuit koppelt met alle grote boekhoudprogramma’s, waaronder Exact, Twinfield en Moneybird. Hierdoor kun je zonder problemen een boekhoudkoppeling instellen, ongeacht welk boekhoudprogramma je gebruikt.

Met de vergunning PSD2 kun je veilig en betrouwbaar je bankkoppeling instellen. PSD2 staat voor “Revised Payment Services Directive” en is een Europese verordening die de regels voor online betalingen bepaalt. Bizcuit heeft deze vergunning, waardoor je zonder zorgen je bankkoppeling kunt instellen.

Het instellen van een boekhoudkoppeling is speciaal voor ondernemers met een boekhoudprogramma. Dit betekent dat je als ondernemer gemakkelijk en efficiënt je boekhouding kunt verwerken. Vooral het MKB heeft hier het meeste voordeel bij, omdat zij vaak meer te maken hebben met complexe administratie en veel tijd besteden aan het bijhouden van hun boekhouding.

Met een boekhoudkoppeling van Bizcuit kun je efficiënt je administratie verwerken en je boekhouding op orde houden. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je fouten voorkomt. Bovendien kun je met de vergunning PSD2 veilig en betrouwbaar je bankkoppeling instellen. Ben je ondernemer start vandaag nog met Bizcuit