KOPPELING

bunq boekhoudkoppeling

Een van de grootste uitdagingen voor ondernemers is het beheren van hun financiën. Dit omvat het bijhouden van hun inkomsten, uitgaven, facturen, betalingen en meer: de boekhouding! Het is een tijdrovende taak die ondernemers vaak veel energie kost. Gelukkig is er een Bunq boekhoudkoppeling beschikbaar die dit proces veel eenvoudiger en efficiënter maakt. Via de Bizcuit ondernemersapp verbindt je eenvoudig jouw boekhoudpakket met je Bunq rekening(en) en krijg je een actueel inzicht in je financiële situatie.


Boekhoudkoppeling en meer...

Met de Bizcuit ondernemersapp kun je niet alleen je banktransacties automatisch importeren in je boekhoudpakket, maar kun je ook een hele reeks andere functionaliteiten gebruiken. Een van de meest handige features is de mogelijkheid om facturen en bonnetjes ontvangen. Dit kan via een import, via mail en via de scan functie in de business app.  Zo kun je een inkoopfactuur inscannen, inboeken in je financiële pakket. Dat bespaart je heel veel tijd die je ander kwijt bent met het handmatig ‘inkloppen’ van bonnetjes en facturen.

De bunq boekhoudkoppeling van Bizcuit is een van de meest uitgebreide koppelingen. Naast dat je je banktransacties realtime kunt inzien is het ook mogelijk om direct betalingen uitvoeren. Ook  batchbetalingen klaarzetten, goedkeuren en in-app betalen. De bunq boekhoudkoppeling van Bizcuit is een van de meest uitgebreide koppelingen. Je kunt niet alleen je bankgegevens realtime inzien maar ook direct betalingen uitvoeren. Onze koppeling ondersteunt ook batchbetalingen. Daarmee kun je ook salarisbatches klaarzetten in de app voor goedkeuring en in-app betaling

de bunq boekhoudkoppeling van Bizcuit
onze boekhoudkosten zijn enorm verlaagd, we hebben geen aparte afdeling administratie meer nodig
Dennis Stokman Blauwe Monsters

Dennis Stokman

Blauwe Monsters

Uitgebreide keuze aan pakketten

Een ander voordeel van de Bizcuit ondernemersapp is dat deze koppelt met een uitgebreide keuze aan boekhoudpakketten. Dit varieert van grote tot kleine boekhoudpakketten maar ook branche pakketten.

Naast de koppeling van boekhoudpakketten zijn er ook koppelingen met salarispakketten, HRM en ERP software. Dit maakt de Bunq boekhoudkoppeling veelzijdig en multifunctioneel. Je kunt je koppeling binnen Bizcuit zó configureren zodat deze helemaal is aansluit op de applicaties die binnen jouw organisatie gebruikt worden. Dit maakt het veel gemakkelijker om te beginnen met het gebruik van de app en om je financiën op orde te houden om zo veel tijd te besparen!

Bunq boekhoudkoppeling met realtime inzicht

De bunq boekhoudkoppeling van Bizcuit geeft ondernemers realtime financieel inzicht. Niet elke paar uur een update. Nee, realtime! De koppeling die wij met Bunq hebben biedt realtime banktransactiedata. Hierdoor kun je op elk moment zien hoeveel geld er op je rekening(en) staat, welke facturen nog openstaan, welke betalingen er nog moeten worden gedaan… en nog veel meer. Dit zorgt ervoor dat je als Bunq klant altijd up-to-date bent en dat je snel kunt reageren op veranderingen in je financiële situatie.

Batchbetalingen uitvoeren

Met de Bunq boekhoudkoppeling kun je ook batchbetalingen uitvoeren, wat betekent dat je meerdere betalingen in één keer kunt uitvoeren. Dit is bijvoorbeeld handig voor het betalen van salarissen aan je teamleden. Het enige wat je nodig hebt, is de Bizcuit app en een actieve Bunq boekhoudkoppeling.

actueel cashflow inzicht

Eenvoudig in gebruik

Bankkoppeling Exact Online - Scan & Pay

De Bizcuit ondernemersapp is erg gebruiksvriendelijk. De app is ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te zijn, zodat zelfs ondernemers zonder veel ervaring met boekhouding deze kunnen gebruiken. De app heeft een intuïtieve interface en biedt stap-voor-stap instructies voor elke functie. Hierdoor is eenvoudig voor Bunq klanten om snel aan de slag te gaan met de App en de Bunq boekhoudkoppeling, zelfs als je niet technisch onderlegd bent. Ook handig: je ontvangt in de Bizcuit app relevante meldingen. Zo wordt je door de app er aan herinnert wanneer een belangrijke actie  vereist is. 

Als je nog geen Bunq boukhoudkoppeling hebt, is het heel gemakkelijk om deze aan te maken via onze Bizcuit app. Je hoeft alleen een account te registreren, vervolgens je bunq account koppelen en als gebruiker moet je uiteraard toestemming verlenen voor het delen van de banktransactiegegevens met Bizcuit. Het goede nieuws is dat je binnen enkele minuten kunt beginnen met het automatiseren van je administratieve taken en daarmee veel tijd zult besparen. Je administratie is snel up-to-date en je hebt meer grip op je financiële zaken met de handige financiële business app van Bizcuit.

Bunq Business Stories

Video afspelen

Gerelateerde artikelen

Hoe koppel ik mijn Bunq rekeningen met mijn boekhoudpakket?

Je koppelt je boekhoudpakket eenvoudig met je Bunq bankbankrekening(en). Hiermee creëer je een actueel overzicht van je cashpositie.

1. Toevoegen bankrekening(en)

De eerste stap is het aanmaken van een administratie in Bizcuit. In de aangemaakte administratie kun je een bankrekeningen toevoegen via je instellingen. In het tabblad ‘Bankrekeningen’ druk je op ‘Bankrekening toevoegen’. Dit opent het menu waar je de bunq selecteert.

2. Invullen bedrijfsgegevens en identificatie

Na het doorlopen van het identificatieproces is je bunq rekening gekoppeld. Je geeft bij de bank toestemming om je rekeninginformatie te delen met Bizcuit, vervolgens geef je Bizcuit toestemming de gegevens te delen met je boekhoudpakket.

3. Activeren van je boekhoudkoppeling

Selecteer in het menu ‘Apps’ je boekhoudpakket van jouw keuze. Log in je account en geef toestemming aan Bizcuit om je rekeninginformatie te delen met je boekhoudpakket.

Veelgestelde vragen over de bunq boekhoudkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Deze koppeling haalt realtime je banktransacties op
  • Je volledige transactiehistorie inzichtelijk in de app
  • Koppel al je bankrekeningen en creëer een actueel financieel inzicht
  • Bulk betalingen inplannen en uitvoeren direct vanuit de Bizcuit app