KOPPELING

CASH Software

De CASH Software bankkoppeling van Bizcuit laat je openstaande posten zien, goed te keuren en direct te betalen via je gekoppelde bankrekening.

Altijd een realtime overzicht van jouw cashflow. 

Als kleine ondernemer of MKB-bedrijf is het belangrijk om kosten te besparen

Dit geldt ook voor je softwarekosten, waaronder je boekhouding. Daarom biedt Bizcuit de mogelijkheid om je CASH boekhouding te koppelen, zodat je altijd realtime inzicht hebt in je openstaande posten. Hierdoor kan je snel en eenvoudig deze posten goedkeuren en betalen via je gekoppelde bankrekening.

Met CASH Software wordt automatisch boekhouden mogelijk gemaakt. Facturen, bankmutaties en aangiftes worden geautomatiseerd in de boekhouding, waardoor jij als ondernemer meer tijd overhoudt voor andere belangrijke taken. Dankzij deze automatisering is jouw boekhouding altijd up-to-date en heb je actueel inzicht in belangrijke cijfers.

Bovendien bespaar je op boekhoudkosten door de efficiënte manier van werken met CASH en Bizcuit. Ook voor accountants biedt dit een slimme manier van boekhouden.

Start vandaag met de koppeling van jouw CASH boekhouding met Bizcuit en ontdek de voordelen zelf. Klik op Start NU en bespaar op je softwarekosten.

Start vandaag met het koppelen van jouw CASH Boekhouding met Bizcuit. 

CASH:

“Automatisch boekhouden met CASH

Facturen, bankmutaties en aangiftes kunnen volledig geautomatiseerd worden in de boekhouding. Dat is ruim 95% administratief werk wat CASH van je overneemt. Hierdoor is jouw boekhouding altijd up-to-date en heb je actueel inzicht in jouw belangrijkste cijfers.”

Login CASH

Veelgestelde vragen over de CASH software koppeling van Bizcuit

Vragen en antwoorden over de Triodos boekhoudkoppeling

De CASH Software bankkoppeling van Bizcuit is een handige tool die jouw CASH boekhouding koppelt aan je bankrekening.

Hierdoor heb je altijd een realtime overzicht van je openstaande posten en kun je deze eenvoudig goedkeuren en betalen via je gekoppelde bankrekening.

Met de CASH Software bankkoppeling van Bizcuit bespaar je op boekhoudkosten, omdat je efficiënter kunt werken.

Je hebt altijd realtime inzicht in je openstaande posten en kunt deze direct goedkeuren en betalen via je gekoppelde bankrekening.

Hierdoor houd je meer tijd over voor andere belangrijke taken.

De CASH Software bankkoppeling van Bizcuit is speciaal ontwikkeld om te koppelen met CASH Software.

Hierdoor wordt automatisch boekhouden mogelijk gemaakt en kun je facturen, bankmutaties en aangiftes automatiseren in je boekhouding.

Je kunt eenvoudig starten met de koppeling van jouw CASH boekhouding met Bizcuit door te klikken op “Start NU” op de website van Bizcuit.

Hierdoor kun je snel en gemakkelijk profiteren van de voordelen van deze bankkoppeling.

Ja, de CASH Software bankkoppeling van Bizcuit is geschikt voor kleine ondernemers en MKB-bedrijven.

Door de efficiënte manier van werken bespaar je op boekhoudkosten en heb je altijd actueel inzicht in belangrijke cijfers.

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Openstaande posten inzien
  • Bijbehorende factuur bekijken
  • Openstaande posten betalen