KOPPELING

CSW Software

CSW Software is met AutomaaT GO, FleetMate GO en MotoMate GO de grootste aanbieder van online software voor de automotivemarkt. De software is opgebouwd uit modules, waarmee je het pakket zelf kan samenstellen. Werkplaatsen en -handelaren gebruiken de software onder andere voor facturatie, aftersales, voorraadbeheer en klantmanagement.

Door een koppeling te maken met Bizcuit worden automatisch je banktransacties in de software ingelezen en kun je vanuit de software direct betalingen verrichten. Daarnaast kun je gebruikmaken van de document managementoplossing van Bizcuit die volledig geïntegreerd is in de software.

Efficiëntie van automatisering door koppeling CSW Software met Bizcuit. 

Met deze koppeling verbetert CSW Software de efficiëntie en automatisering van de financiële processen voor werkplaatsen en handelaren. Hierdoor kunnen zij zich meer richten op hun corebusiness en hebben zij een real-time inzicht in hun financiële situatie. De automatische inlezing van banktransacties via Bizcuit vermindert ook de kans op fouten in de boekhouding en bespaart tijd en moeite.

Meer inzicht en controle 

CSW Software biedt met deze koppeling niet alleen efficiëntie en automatisering, maar ook meer inzicht en controle over de financiële processen.

Dit stelt de gebruikers van AutomaaT GO, FleetMate GO en MotoMate GO in staat om snel en effectief beslissingen te nemen en hun bedrijf op een hoger niveau te tillen.

Neem contact op met

CSW Software om van start te gaan met de koppeling.

FAQ: Koppeling tussen CSW Software en Bizcuit

Wat is CSW Software?


CSW Software is een grote aanbieder van online software voor de automotivemarkt. Ze bieden verschillende modules aan waarmee je het pakket zelf kan samenstellen. Werkplaatsen en handelaren gebruiken de software voor onder andere facturatie, aftersales, voorraadbeheer en klantmanagement.

Wat is Bizcuit?


Bizcuit is een financieel platform waarmee je financiële processen kunt automatiseren. Bizcuit biedt een geautomatiseerde koppeling met bankrekeningen, waardoor transacties automatisch worden ingelezen in de software.

Wat is de koppeling tussen CSW Software en Bizcuit?


Door een koppeling te maken tussen CSW Software en Bizcuit worden automatisch je banktransacties in de software ingelezen en kun je vanuit de software direct betalingen verrichten. Daarnaast kun je gebruikmaken van de document managementoplossing van Bizcuit die volledig geïntegreerd is in de software.

Wat zijn de voordelen van de koppeling tussen CSW Software en Bizcuit?


Door de koppeling verbetert CSW Software de efficiëntie en automatisering van de financiële processen voor werkplaatsen en handelaren. Hierdoor kunnen zij zich meer richten op hun corebusiness en hebben zij een real-time inzicht in hun financiële situatie. De automatische inlezing van banktransacties via Bizcuit vermindert ook de kans op fouten in de boekhouding en bespaart tijd en moeite. Bovendien biedt de koppeling meer inzicht en controle over de financiële processen, waardoor gebruikers snel en effectief beslissingen kunnen nemen en hun bedrijf op een hoger niveau kunnen tillen.

Hoe maak ik gebruik van de koppeling tussen CSW Software en Bizcuit?


Als je gebruikmaakt van AutomaaT GO, FleetMate GO en MotoMate GO van CSW Software kun je contact opnemen met Bizcuit om de koppeling in te stellen. Na het instellen van de koppeling kun je direct gebruikmaken van de voordelen van automatische inlezing van banktransacties en betalingen vanuit de software.

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Banktransacties automatisch inlezen in AutomaaT GO
  • Betalingen verrichten in AutomaaT GO
  • Documenten digitaal verwerken in AutomaaT GO