Diesis

Diesis houdt zich bezig met het ontwikkelen van aanvullende oplossingen voor Unit4 Financials, waarmee die applicatie nog meer functionaliteit krijgt. Een van die aanvullende oplossingen koppelt alle Nederlandse banken via Bizcuit met Unit4 Financials.

Bizcuit stelt Diesis in staat om hun aanvullende koppeling Bank Statements te koppelen met alle Nederlandse banken. Zo worden banktransacties automatisch aangeleverd. De gebruiker heeft daardoor een compleet en actueel overzicht van de financiële situatie. Daarnaast is handmatige verwerking niet meer nodig en worden onnodige fouten voorkomen.

Handmatige verwerking niet meer nodig. 

Diesis is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor Unit4 Financials. Het doel is om de functionaliteit van deze applicatie te verbeteren en te optimaliseren voor het MKB. Diesis heeft hierbij een bijzonder product ontwikkeld: Bizcuit.

Met Bizcuit is het mogelijk om alle Nederlandse banken aan te sluiten op Unit4 Financials. Dit betekent dat banktransacties automatisch worden aangeleverd en dat er een compleet en actueel overzicht van de financiële situatie beschikbaar is. Het gebruikersgemak wordt hierdoor aanzienlijk verhoogd en het aantal fouten wordt sterk verminderd.

Transacties automatisch verwerkt

Handmatige verwerking is niet meer nodig, omdat Bizcuit de transacties automatisch verwerkt. Dit betekent dat de gebruiker zich niet meer bezig hoeft te houden met het invoeren van gegevens en dat er meer tijd beschikbaar is voor andere taken. Bovendien voorkomt dit dat er onnodige fouten worden gemaakt.

Unieke oplossing voor het MKB

Diesis richt zich specifiek op het MKB en biedt daarmee een unieke oplossing. Het bedrijf heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd en weet precies hoe het MKB in elkaar steekt. Hierdoor is het bedrijf in staat om oplossingen te bieden die aansluiten bij de wensen en behoeften van het MKB.

Veel efficiënter 

Het ontwikkelen van Bizcuit is een stap in de goede richting en biedt het MKB de mogelijkheid om de financiële situatie in de gaten te houden en te optimaliseren. Het is een handige tool die het MKB kan helpen bij de ontwikkeling en groei van de onderneming. Bovendien wordt er door middel van Bizcuit tijd en moeite bespaard en wordt er efficiënter gewerkt.

In het kort biedt Diesis met Bizcuit een uitstekende aanvullende oplossing voor Unit4 Financials en een groot gemak voor het MKB. Het bedrijf staat voor innovatie, efficiency en ontwikkeling en heeft daarmee een unieke positie verworven.

Bekijk al onze koppelingen hier.

FAQ

Q: Wat is Bizcuit?

A: Bizcuit is een aanvullende oplossing voor Unit4 Financials, ontwikkeld door Diesis.

Het koppelt alle Nederlandse banken via Bizcuit met Unit4 Financials, waardoor banktransacties automatisch worden aangeleverd en de financiële situatie compleet en actueel is.

Q: Wat zijn de voordelen van Bizcuit?

A: Bizcuit zorgt ervoor dat handmatige verwerking van banktransacties niet meer nodig is, wat tijd en moeite bespaart en onnodige fouten voorkomt. Het biedt een compleet en actueel overzicht van de financiële situatie en verhoogt het gebruikersgemak.

Q: Voor wie is Bizcuit bedoeld?

A: Bizcuit is specifiek ontwikkeld voor het MKB en biedt daarmee een unieke oplossing. Diesis heeft veel ervaring met het MKB en weet precies hoe het aansluit bij de wensen en behoeften van deze doelgroep.

Q: Wat maakt Bizcuit uniek?

A: Bizcuit biedt een unieke koppeling met alle Nederlandse banken, waardoor het mogelijk is om banktransacties automatisch te verwerken. Daarnaast is Bizcuit specifiek ontwikkeld voor het MKB en sluit het aan bij de wensen en behoeften van deze doelgroep.

Q: Is Bizcuit gemakkelijk in gebruik?

A: Ja, Bizcuit is gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een efficiëntere verwerking van banktransacties. Het is bovendien een handige tool die het MKB kan helpen bij de ontwikkeling en groei van de onderneming.

Q: Kan Bizcuit worden geïntegreerd met Unit4 Financials?

A: Ja, Bizcuit kan worden geïntegreerd met Unit4 Financials, waardoor alle Nederlandse banken worden gekoppeld en banktransacties automatisch worden verwerkt.

Q: Wat is het doel van Diesis met Bizcuit?

A: Het doel van Diesis is om de functionaliteit van Unit4 Financials te verbeteren en te optimaliseren voor het MKB.

Bizcuit is een van de aanvullende oplossingen die Diesis heeft ontwikkeld om dit te bereiken.

Wat kun je met deze koppeling doen?