Digitaal declareren via een App

Zakelijke kilometers of andere onkosten. 

Waar het voorheen een heel gedoe was om een declaratie in te dienen gaat het nu gewoon via de app. Het verminderd fouten en de werknemers worden sneller uitbetaald.  Bovendien worden alle bonnen direct goed verwerkt in de administratie.

Als ondernemer wil je zo efficiënt mogelijk werken en tijd besparen op je administratie.

Dat is waar de Ondernemers app Bizcuit om de hoek komt kijken. Deze app biedt je namelijk de mogelijkheid om digitaal te declareren. Hierdoor hoeft je werknemer niet langer fysieke bonnen mee te nemen naar het kantoor, maar kan hij of zij de bonnen direct via de app uploaden.

Digitaal declareren is handig voor ondernemers omdat het fouten vermindert en de werknemers sneller uitbetaald worden. Bovendien worden alle bonnen direct goed verwerkt in de administratie, zodat je overal bij je administratie kunt. Hierdoor hoef je je niet meer druk te maken over het verliezen of vergeten van bonnen.

Met de Ondernemers app Bizcuit maak je het proces van declareren een stuk eenvoudiger. Waar het voorheen een heel gedoe was om een declaratie in te dienen, gaat het nu gewoon via de app. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Het is namelijk veel goedkoper om digitaal te declareren dan fysiek.

Vooral het MKB kan hierdoor veel tijd besparen op administratie. Veel ondernemers uit het MKB hebben immers niet veel tijd over om zich druk te maken over administratie en hebben hier vaak extra hulp bij nodig. Met de Ondernemers app Bizcuit hoef je je hier echter geen zorgen meer over te maken.

In de app kun je bovendien eenvoudig je declaraties volgen en inzien wie ze heeft ingediend. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van de status van je declaraties en weet je precies wanneer ze zijn goedgekeurd of afgekeurd.

In conclusion, als ondernemer wil je efficiënt en snel je administratie kunnen verwerken. Digitaal declareren via de Ondernemers app Bizcuit maakt dit proces een stuk eenvoudiger en bespaart je veel tijd en geld. Bovendien kun je altijd overal bij je administratie en hoeft je je niet meer druk te maken over fouten of vergeten bonnen. Vooral het MKB heeft hierdoor veel voordeel en bespaart tijd op administratie.

salarisrun snel en accuraat betalen

Bizcuit

Bizcuit is app die ondernemers helpt bij het managen van hun financiële administratie.

Voordelen ondernemers

De app biedt talloze voordelen die het ondernemers gemakkelijker maken om hun financiën op orde te houden. Hieronder zijn enkele positieve voordelen van Bizcuit uitgelicht.

Email instellen

Een van de voordelen van Bizcuit is dat het mogelijk is om een factuur direct naar je email adres te sturen gekoppeld aan je boekhouding.

Grote tijdwinst

Dit bespaart ondernemers veel tijd en moeite die anders nodig zou zijn voor het scannen en uploaden van bonnetjes.

Declaraties snel betaald.

Daarnaast zorgt Bizcuit ervoor dat declaraties op tijd betaald worden, wat niet alleen voor ondernemers maar ook voor medewerkers erg prettig is.

Nauwkeuriger

Bizcuit maakt het verwerken van kosten en declaraties in de boekhouding ook gemakkelijker dan ooit tevoren. Ondernemers kunnen bonnetjes automatisch laten herkennen en verwerken, waardoor de administratie sneller en nauwkeuriger wordt afgehandeld.

Minder administratie, meer ondernemen.

Dit bespaart tijd en geld en zorgt ervoor dat ondernemers en hun medewerkers zich kunnen richten op hun werkzaamheden, in plaats van op administratieve taken. Een ander groot voordeel van Bizcuit is dat het mogelijk is om btw terug te krijgen, door geen bonnetje meer kwijt te raken. Maar direct te verwerken via de App. Al met al biedt Bizcuit ondernemers een groot aantal voordelen die helpen bij het managen van hun financiële administratie. Door bonnetjes automatisch te laten herkennen en verwerken, declaraties op tijd te betalen en btw terug te krijgen, helpt Bizcuit ondernemers hun financiën op orde te houden en hun bedrijf te laten groeien. Dit maakt niet alleen ondernemers blij, maar ook hun medewerkers.
Hooray HR beschikbaar in mini app Bizcuit

De voordelen van de declaratie app Bizcuit

In het vorige stukje hebben we kort besproken wat de voordelen zijn van het gebruik van een declaratie app om bonnen te scannen en digitaal te declareren. Maar er zijn nog veel meer voordelen te benoemen! Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet.

Geen verloren bonnetjes meer

Het is zo makkelijk om een bonnetje kwijt te raken. Als je bijvoorbeeld met een klant gaat lunchen en daarna nog andere afspraken hebt, dan kan het zomaar gebeuren dat je het bonnetje kwijtraakt. Als je het bonnetje kwijt bent, kun je het niet meer declareren.

Daarom is het handig om direct nadat je het bonnetje hebt gekregen, er een foto van te maken met de onkosten app. Zo heb je alle bonnen digitaal bij elkaar en raak je ze nooit meer kwijt. Maak een foto, upload de bon en klaar! Dit bespaart je veel gedoe met de Belastingdienst.

Geen gedoe met papieren administratie

Als ondernemer moet je facturen en bonnetjes zeven jaar bewaren voor eventuele controle van de Belastingdienst. Dat betekent dat je zeven jaar lang alles moet opslaan, zodat je het veilig hebt en direct kunt overhandigen indien dat nodig is.

Dit kan veel kastruimte in beslag nemen. Maar wist je dat je de bonnetjes ook digitaal mag bewaren in een declaratie app?

Met digitaal declareren is dit ontzettend makkelijk en kun je met een druk op de knop per jaar jouw bonnen overhandigen aan de Belastingdienst. Dit bespaart je veel tijd en gedoe met papieren administratie.

Snel inzicht in je uitgaven

Doordat je alle bonnetjes digitaal opslaat, heb je goed inzicht in je uitgaven en hoef je niks meer uit te zoeken. Je hebt inzicht in de datum en tijd van de uitgaven.

Het grote voordeel van een declaratie app is dat de app al het werk voor je doet. Upload je verschillende bonnen uit verschillende maanden?

Geen probleem. Op basis van de data die jij doorgeeft wordt de volgorde bepaald en zul je al snel weer een kloppende administratie hebben die netjes op datum gesorteerd wordt.

Dit bespaart je veel tijd en moeite bij het bijhouden van je administratie.