KOPPELING

e-boekhouden

Als kleine ondernemer kan het bijhouden van de financiële administratie een lastige en tijdrovende taak zijn. Gelukkig biedt de Bizcuit app hierbij uitkomst. Met de e boekhouden bankkoppeling wordt het bijhouden van je financiën een fluitje van een cent.

Actuele admnistratie en financiële grip

Als ondernemer wil je graag met actuele cijfers werken. Je bent druk met je bedrijf en de administratie wordt vaak als een lastige klus ervaren. Toch is het voeren van een administratie belangrijk en onderdeel van een gezonde bedrijfsvoering. Toch kan je er behoorlijk veel tijd aan kwijt kunt zijn. 

Veel ondernemers zijn daarnaast niet heel erg gepassioneerd over het doen van de administratie en schuiven deze klus voor zicht uit. Stel jij ook je de administratieve werkzaamheden uit? Met de e boekhouden bankkoppeling van Bizcuit hoef je je geen zorgen meer te maken over de financiële administratie van je bedrijf. Je kunt met onze app veel werk automatiseren, waardoor je administratie geen berg werk oplevert. Ook je btw-aangifte gaat een stuk makkelijker zonder stress! 

Je krijgt met Bizcuit meer inzicht in je financiën. Als ondernemer zie je direct in één opslag waar je aan toe bent. Het actuele saldo van al je bankrekeningen, je uitstaande posten en de facturen die nog betaald moeten worden – handig en overzichtelijk in één app.

e boekhouden bankkoppeling

bank koppelen met e-boekhouden

Je bankrekening(en) koppelen met je e-boekhouden administratie? Bizcuit geeft je met de e boekhouden bankkoppeling de mogelijkheid om je banktransactiedata direct in te zien. We maken een koppeling met jouw bankrekening. Wist je dat je standaard tot 3 bankrekeningen met de Bizcuit app koppelt? Maar er is meer! Want wat maakt de koppeling van Bizcuit eigenlijk zo bijzonder vraag je je misschien wel af? 

Naast je zakelijke bankrekeningen kun je ook privérekeningen koppelen. Daarnaast zijn er nog bankkoppelingen die extra functionaliteit biedt, zoals het ondersteunen van g-rekeningen, batchbetalingen verwerken.

Wanneer je jouw e boekhouden bankkoppeling maakt kun je ook de openstaande posten inzien in onze app, betalen en afleveren in je boekhoudpakket. 

Scannen van bonnetjes via je mobiel

  • Met de Bizcuit ondernemersapp kun je eenvoudig bonnetjes en facturen scannen en herkennen via je mobiel. Ook het uploaden, importeren en mailen naar de app is mogelijk. Doordat de app gebruik maakt van geavanceerde herkenningstechnologie is een bonnetje of factuur in een handomdraai herkent. Alle gegevens check je nog even voordat je bevestigd. Je kunt deze nu naar je gekozen e-boekhouden administratie sturen. 

De voordelen? 

  • scannen van je bonnetjes via je mobiel
  • snelle herkenning van facturen (< 4 sec)
  • versturen naar e-boekhouden omgeving
  • hoge herkenningsgraad (>95%)

Je betaalt niets voor de eerste 50 bonnetjes en facturen die worden herkend in de Bizcuit app. De facturen kunnen worden afgeleverd in de gekoppelde e-boekhouden account.

Moneybird-scan-app-bonnetjes-facturen

Betaal je facturen in onze App

betalen van facturen in de Bizcuit app

Met de e boekhouden bankkoppeling van Bizcuit heb je de mogelijkheid om direct betalingen te verrichten vanuit de app. De inkoopfacturen importeer je automatisch vanuit je e boekhouden omgeving in Bizcuit. Je kunt overigens ook de facturen inscannen of mailen naar jouw persoonlijke Bizcuit mail. Betalen van inkoopfacturen via een gekoppelde bankrekening naar keuze wordt daarna een fluitje van een cent. 

Ooit wel eens een verkeerd factuurnummer of betalingskenmerk in een betaalopdracht gezet? Met Bizcuit hoef je hierover geen zorgen over te maken! Alle gegevens van betalingskenmerk, factuurbedrag, IBAN en worden automatisch herkent met een hele hoge nauwkeurigheid! En betalen? Het is een kwestie van een paar klikken.

Vanuit de Bizcuit app kun je dan doen, zonder apart nog te moeten inloggen bij je bank. Je voorkomt hierdoor fouten die kunnen ontstaan door handmatige invoer. Je  financiën doe je voortaan vanuit de Bizcuit app!

Veelgestelde vragen over e boekhouden

Veelgestelde vragen over de e boekhouden bankkoppeling en ondernmersapp van Bizcuit

Bizcuit is een app die speciaal ontwikkeld is om het boekhoudproces eenvoudiger te maken voor kleine ondernemers, zzp’ers en starters. Met Bizcuit kun je eenvoudig je e-Boekhouden.nl boekhouding koppelen en altijd een actueel overzicht van je cashflow hebben. Je kunt via de app je openstaande posten inzien, facturen goedkeuren en direct betalen via je gekoppelde bankrekening.

Een van de grootste voordelen van de bankkoppeling e Boekhouden van Bizcuit is dat je altijd inzicht hebt in je openstaande posten en direct actie kunt ondernemen.

Daarnaast kun je via de app direct vanaf je gekoppelde bankrekening betalen, waardoor je nooit meer hoeft te zoeken naar kwijtgeraakte bonnetjes.

Door je e-Boekhouden.nl boekhouding te koppelen aan Bizcuit bespaar je bovendien op softwarekosten.

Bizcuit is zeer geschikt voor starters, zzp’ers en kleine ondernemers die grip willen hebben op de financiële situatie van hun bedrijf en de administratieve last willen verminderen.

De app is ontwikkeld om het boekhoudproces eenvoudiger te maken en ondernemers meer tijd te geven voor wat er écht toe doet: hun bedrijf uitbouwen en groeien.

e-Boekhouden.nl is een boekhoudprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor ondernemers.

Met e-Boekhouden.nl kun je eenvoudig je boekhouding bijhouden en factureren, zodat je in een mum van tijd zorgt voor een heldere en foutloze administratie.

Door je e-Boekhouden.nl boekhouding te koppelen aan Bizcuit, kun je altijd een actueel overzicht van je cashflow hebben en het boekhoudproces nog eenvoudiger maken.

Je kunt je e-Boekhouden.nl boekhouding eenvoudig koppelen aan Bizcuit door de stappen te volgen op de website of in de app van Bizcuit.

Nadat je de koppeling hebt gemaakt, kun je direct aan de slag met het inzien van je openstaande posten, het goedkeuren van facturen en het direct betalen van facturen via je gekoppelde bankrekening.

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Openstaande posten inzien
  • Bijbehorende factuur bekijken
  • Openstaande posten betalen