KOPPELING

Exact
bankkoppeling

De Exact bankkoppeling van Bizcuit koppelt je boekhouding met je bankomgeving. In de Bizcuit zie je als ondernemer in één oogopslag je openstaande posten, posten goed te keuren en welke je nog dient te betalen. Je kunt vanuit je boekhouding direct de betaling uitvoeren via de gekoppelde bankrekening, je hoeft dus niet meer in te loggen in je bankomgeving.


Exact bankkoppeling met alle Nederlandse banken

Exact Online bankkoppeling - overzicht banken - Bizcuit Purlple

Je wilt Exact Online met je bank koppelen. Er zijn verschillende soorten Exact bankkoppelingen met elk zijn eigen voor- en nadelen. Maar waarom zou je kiezen voor die van Bizcuit App? 

De bankkoppelingen voor Exact Online die Bizcuit gebruikt ondersteunen zowel PSD2- als commerciële- en premium koppelingen. Je krijgt standaard 3 bankkoppelingen in je abonnement. Heb je meer bankrekeningen? Dan kun je die eenvoudig toevoegen tegen €1,00 per maand per bankrekening. 

Wanneer je jouw Exact Online account koppelt kun je in de Bizcuit app je openstaande posten vanuit Exact bekijken en direct betalen vanaf je gekoppelde bankrekening. Hiervoor hoe je niet apart in te loggen in je bankomgeving, het factuurnummer of het betalingskenmerk van de factuur handmatig in te typen. Bizcuit doet dat voor je en dat maakt het proces sneller en is daardoor veel minder foutgevoelig.

De Bizcuit app biedt voor ons kantoor koppelingen voor elke gewenste bank. Hierdoor hebben onze klanten altijd een bijgewerkte administratie en is hun financiële situatie veel inzichtelijker
Jan Peter HLB Blömer

Jan Peter Kok

HLB Blömer

Welke banken koppelen met Exact?

Bankkoppelingen voor je Exact boekhouding zijn beschikbaar voor de volgende banken: Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, RegioBank, ASN Bank, KNAB, Bunq en Triodos. Afhankelijk van de gekozen bank zijn er daarnaast ook nog premium bankkoppelingen beschikbaar die uitgebreidere functie bieden.

Facturen verwerken en versturen

Een andere veelgebruikte functie van Bizcuit is het verwerken van facturen en bonnetjes. Via onze ondernemersapp kun je ze uploaden, importeren vanuit Exact of inscannen via de Bizcuit app. De documenten worden binnen een paar seconden herkent met behulp van onze slimme software. Een snelle check, staat alles goed? Wist je dat Bizcuit een van de meest accurate scan en herkenoplossingen in de markt heeft. Na goedkeuring kun je de factuur versturen naar je Exact Online administratie. 

Facturen verwerken en versturen met Exact bankkoppeling

  • scannen van je bonnetjes via je mobiel
  • snelle verwerking en herkenning (< 4 sec)
  • direct boeken in je administratie
  • hoge herkenningsgraad van documenten (95%)

Voor de eerste 50 documenten die je importeert, upload of scant betaal je niets. De bonnetjes en facturen die je ontvangt en goedkeurt in de Bizcuit app kun je afleveren (in PDF + UBL) in je Exact Online administratie. Dat is automatische factuurverwerking van Bizcuit!

Exact bankkoppeling - factuur herkennen - Bizcuit

Bizcuit scan en pay functie

Exact bank koppelen - betalen van openstaande facturen - Bizcuit

Een van de meest onderscheidende zaken van de Exact bankkoppeling is de Bizcuit scan en pay functie. Dit geeft de mogelijkheid om direct je openstaande facturen te betalen. Je kunt in de ondernemersapp je openstaande posten vanuit Exact Online bekijken en direct betalen vanaf je gekoppelde bankrekening(en).

Hierdoor verricht je snel en efficiënt betalingen zonder steeds heen en weer te moeten schakelen (en in te loggen) in je bankomgeving. geen factuurnummers of betalingskenmerken van rekeningen meer handmatig overtypen. Dat scheelt je tijd! Je betaalt de factuur direct in-app binnen de Bizcuit omgeving. Daarnaast kun je betalingen goed volgen en heb je altijd een helder overzicht van alle bedrijfsuitgaven. Dit is niet alleen een slimme en efficiënte manier van werken maar levert ook transparantie en controle over je financiën.

Gerelateerd

Veelgestelde vragen over de Exact Online bankkoppelingen van Bizcuit

De volgende Nederlandse banken worden ondersteund: Rabobank, ABN Amro, ING, SNS Bank, RegioBank, ASN Bank, KNAB, Bunq en Triodos.

De voordelen van de Bizcuit koppeling met Exact zijn dat je snel en efficiënt betalingen kunt verrichten zonder steeds heen en weer te moeten schakelen tussen je boekhouding en bankomgeving. Je hoeft geen factuurnummers of betalingskenmerken meer handmatig over te typen en je hebt altijd een helder overzicht van alle bedrijfsuitgaven. Daarnaast kun je ook facturen verwerken en versturen via Bizcuit.

Je hebt een Bizcuit abonnement nodig om gebruik te kunnen maken van de Bizcuit bankkoppelingen. In je abonnement zitten standaard 3 bankkoppelingen, maar je kunt extra bankrekeningen toevoegen voor €1,00 per maand per bankrekening. Voor de eerste 50 documenten die je importeert, uploadt of scant en herkent betaal je niets.

Met de Bizcuit scan en pay functie kun je direct je openstaande facturen betalen via de Bizcuit app. Je kunt in de ondernemersapp je openstaande posten vanuit Exact Online bekijken en direct betalen vanaf je gekoppelde bankrekening(en). Hierdoor hoef je geen factuurnummers of betalingskenmerken meer handmatig over te typen. Je betaalt de factuur direct in-app binnen de Bizcuit omgeving.

Bankkoppelingen

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Openstaande posten inzien
  • Bijbehorende factuur bekijken
  • Openstaande posten betalen
  • Verstuur facturen naar je Exact administratie