Financieel medewerker blij met Bizcuit

Ik kan makkelijk en snel betaalbatches klaarzetten.

Veel minder vraagposten, doordat we met Bizcuit werken. Bonnetjes direct de boekhouding in. En sneller achter opstaande facturen doordat ik inzicht heb in de banktransacties. 

Voordelen Bizcuit voor Financieel medewerker

Meer Ondernemen, Minder Administratie.

Verkrijg rust en overzicht door het organiseren van al je financiële ondernemerszaken in één handige app. Bespaar elke maand veel tijd en laat de boekhouding voor jou werken! Voor veel ondernemers is het beheren van hun financiën een grote uitdaging.

Bijhouden kost veel tijd

Het bijhouden van inkomsten, uitgaven, facturen, betalingen en meer vergt veel tijd en energie. Gelukkig is er de mogelijkheid om de boekhouding te vereenvoudigen en efficiënter te maken met behulp van een Bank boekhoudkoppeling.

Bankoppeling

Door het verbinden van jouw boekhoudpakket met een Nederlandse bank naar keuze via de Bizcuit ondernemersapp, krijg je een actueel inzicht in je financiële situatie zonder gedoe.

Batches klaarzetten voor betaling

  • Makkelijk salaris & factuurbatches betalen.
  • Betaal leveranciers en medewerkers op tijd
  • Bespaar tot wel 20 minuten per maand en maak nooit meer een fout met een verkeerde batch.

Koppel eenvoudig met Nmbrs of Loket.nl

De salaris koppeling zorgt ervoor dat de betalingen automatisch klaar staan en je krijgt direct een e-mail met een knop waarmee je eenvoudig kunt betalen. Kies voor gemak en efficiency in je salarisadministratie en maak gebruik van de Bizcuit app.

Je BTW Terug krijgen en declaraties betalen.

Krijg altijd je BTW terug

Betaal declaraties vlot (en vergeet ze niet!)

Bespaar tot wel 120 minuten per maand!

Afhankelijk van aantal declaraties en huidige proces.

Actueel inzicht

Als financieel medewerker is het van groot belang om te allen tijde een actueel inzicht te hebben in de financiële situatie van een bedrijf. Dit stelt de medewerker in staat om zijn werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren, zoals het op tijd betalen van openstaande facturen en btw. Ook kan de financieel medewerker eventuele cashflow problemen tijdig signaleren en aankaarten. Bizcuit biedt een oplossing voor het verkrijgen van een actueel overzicht van de financiën.

actuele cashflow overzichten

Wat doet een financieel medewerker?

Een financieel administratief medewerker heeft als taak om de financiën van een organisatie inzichtelijk te maken. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het beheer van het kasgeld, het controleren van alle declaraties en het bijhouden van de boekhouding. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor alle zaken die met geld te maken hebben binnen het bedrijf. Dit maakt jou als financieel administratief medewerker de steunpilaar van de organisatie op financieel gebied.

Relevante pagina's

Klantcase