Springleaf introduceert maatwerk RPA-bankkoppelingen via het Bizcuit platform

Springleaf helpt bedrijven om hun bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. Middels ‘Robotic Process Automation’ (RPA) automatiseert Springleaf eenvoudige, repetitieve handelingen. Veel financials zullen de frustratie herkennen van het elke keer moeten inloggen in internetbankieren, de banktransacties downloaden, e-mailen en uploaden om de boekhouding op orde te krijgen. Springleaf en Bizcuithebben daarom de handen ineengeslagen en introduceren een nieuwe RPA-bankkoppeling die ondernemers een enorme tijdswinst oplevert door dit proces te automatiseren voor alle boekhoud- en ERP-pakketten.

Veel ERP- en boekhoudpakketten hebben bankkoppelingen, maar lang niet alle pakketten. Daarnaast koppelen niet alle pakketten alle banken. Voor gebruikers van deze pakketten is er nu een oplossing!

De nieuwe koppeling tussen Springleaf en de Bizcuit app maakt het mogelijk om banktransacties direct én veilig automatisch via een API-koppeling bij de bank op te halen. Via de RPA-oplossing van Springleaf worden deze banktransacties vervolgens dagelijks automatisch naar het ERP-systeem geüpload en verwerkt. Dat scheelt tijd!

Wat kun je met deze koppeling?

  • Banken koppelen
  • Betaalbatches ophalen
  • Documenten afleveren in boekhouding/ERP

Goed om te weten: via de Bizcuit app worden banktransacties van iedere Nederlandse bank automatisch in de financiële administratie afgeleverd via de Springleaf RPA-bankkoppeling. Via Bizcuit koppel je bankrekening van ING, ABN AmroRabobankbunq, KnabTriodosSNSRegioBank en ASN. Hoe makkelijk is dat?

Over Springleaf

Springleaf verbindt mensen en middelen met elkaar en is ervan overtuigd dat mensen en technologieën elkaar kunnen aanvullen en versterken. In nauwe samenwerking met hun klanten automatiseert Springleaf processen door procesoptimalisatie, RPA en Intelligente Automatisering. Daarbij kijken ze naar de impact die robotisering op de organisatie en medewerkers heeft. Door routinewerkzaamheden te robotiseren, kunnen medewerkers meer aandacht besteden aan zaken die er echt toe doen. Springleaf staat voor tijdswinst, kostenbesparing én meer medewerkerstevredenheid!

Over Bizcuit

Bizcuit maakt het leven van ondernemers makkelijker. We doen dat door alles wat relevant is voor ondernemers te bundelen in één app. Van bankrekeningen koppelen, documenten scannen en herkennen, verkoopfacturen maken en versturen, inkoopfacturen goedkeuren en betalen tot en met batchbetalingen vanuit gekoppelde pakketten uitvoeren. Bonnen, facturen en banktransacties worden automatisch afgeleverd in de boekhouding. Door Bizcuit besparen ondernemers en accountants veel tijd!

Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl!

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.

We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Stuur ons een email!

Gerelateerde artikelen

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.