KOPPELING

HoorayHR

Hooray HR is de alles-in-een HR-tool voor ondernemers. Geen onnodige tijdverspilling aan HR-administratie in verschillende systemen met losse bestanden. Vakantiedagen bijhouden, declaraties, personeelsdossiers, loonstroken en contractverlengingen in een paar klikken geregeld voor meer overzicht en een blij team. Zo kunnen werkgevers zich focussen op wat er echt toe doet: talent en ondernemerschap. De gebruikers van Hooray HR kunnen nu ook HR processen vereenvoudigen.

Hooray HR beschikbaar in de Bizcuit app

Wist je dat je veel meer dan alleen je bank en boekhoudpakket koppelen met Bizcuit? Zo is de HRM applicatie van Hooray HR als mini app beschikbaar in onze ondernemersapp.

Je kunt vanuit Bizcuit direct starten met de applicatie en al je HR-zaken regelen vanuit de Bizcuit app. En levert je dat nog wat op? Jazeker!

Als ondernemer heb je nu niet alleen toegang tot je bankzaken en je boekhouding, ook je HR-zaken kun je regelen in onze app. 

 

Hooray HR gekoppeld en dan?

Je koppelt de Hooray HR App eenvoudig via onze App market place op de Bizcuit app. Naast dat je nu alle HR gerelateerde zaken kunt regelen vanuit één plek, is kun je ook handige workflows creëren die je als ondernemer tijd gaan besparen.

Declaraties indienen, boeken en betalen

Parkeerkosten, een bedankje voor een belangrijke relatie, of een bonnetje van de medewerkersborrel die voorgeschoten is. Als een werknemer kosten maakt voor je bedrijf, zal hij deze willen declareren. De tijd dat je medewerkers een declaratieformulier invullen die in het bakje te verwerken belandt ligt achter ons. Met de handige declaratie feature van Hooray HR kun je het declaratieproces vereenvoudigen. Een medewerken die kosten maakt scant de bon of factuur in via Hooray, deze post wordt ingeboekt. Wanneer je administratie is gekoppeld met Bizcuit dan verschijnt de open post in de Bizcuit app. Je kunt eenvoudig de declaraties inzien, goedkeuren en betalen vanuit de Bizcuit app!

Onze medewerkers doen hun declaraties via Hooray, deze komen via mijn boekhoudpakket in Bizcuit waarna ik deze met één klik kan betalen. 
Osman Data Cooks - REF Snelstart Hooray HR

Osman Beyaztas

The Data Cooks

Salarisbatch eenvoudig betaald met Bizcuit

Naast het verwerken en betalen van declaraties kun je ook andere HR zaken regelen. Zo koppelt de Bizcuit ondernemersapp ook met salarisadministratiepakketten en ondersteunen we in-app batchbetalingen. 

Wanneer je een salarisrun doet, hoeft je niet meer salaris batchbestanden te downloaden, handmatig te controleren en het batchbestand te uploaden naar je bankomgeving. Je creëert een eenvoudige workflow waarbij de salarisbatch klaargezet wordt in Bizcuit. Na goedkeuring kun je de betaling binnen de Bizcuit app uitvoeren. Je hoeft dus niet meer naar je bankomgeving!

Met Bizcuit verzorg je snel en accuraat de salarisrun en bespaar je als ondernemer kostbare tijd! Elke maand weer. Oh, we vergeten bijna dat de betalingen keurig geboekt worden in je administratie! Geen stress! Met de handige ondernemersapp rondt je efficiënt al je belangrijke HR-zaken af en hou je meer tijd over om te ondernemen!

Hooray HR - declaraties betalen

Vragen en antwoorden over de Nmbrs koppeling

Hooray HR is een alles-in-een HR-tool voor ondernemers. Het stelt gebruikers in staat om vakantiedagen bij te houden, declaraties in te dienen, personeelsdossiers bij te houden, loonstroken te genereren en contractverlengingen te regelen.

Bizcuit is een ondernemersapp waarmee gebruikers hun bankzaken en boekhouding kunnen regelen.

Ja, Hooray HR is beschikbaar als mini app in de Bizcuit app marketplace. Je kunt vanuit Bizcuit direct starten met de applicatie en al je HR-zaken regelen vanuit de Bizcuit app.

De koppeling tussen Hooray HR en Bizcuit biedt ondernemers de mogelijkheid om al hun HR-gerelateerde zaken vanuit één plek te regelen. Bovendien kun je workflows creëren die je als ondernemer tijd besparen.

Wanneer een medewerker kosten maakt voor je bedrijf, kan deze deze kosten indienen via Hooray HR. De bon of factuur wordt ingescand en ingeboekt. Als je administratie is gekoppeld met Bizcuit, verschijnt de open post in de Bizcuit app. Je kunt eenvoudig de declaraties inzien, goedkeuren en betalen vanuit de Bizcuit app.

Ja, door alle HR-gerelateerde zaken vanuit één plek te regelen en workflows te creëren, bespaar je als ondernemer kostbare tijd.

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Zowel je financiële zaken als je HR processen vanuit één plek beheren
  • Geen gedoe meer met verschillende tools
  • Een gestroomlijnd HR proces, waarbij administratieve handelingen zijn geautomatiseerd.
  • Snel declaraties verwerken en betalen