KOPPELING

Informant

Als ondernemer ben je wellicht onbewust veel tijd kwijt aan de administratieve afhandeling van je bedrijf. Hoewel het doen van de administratie niet direct je ondernemershart sneller doet kloppen, is het een essentieel aspect van je bedrijfsvoering. Met de Informant bankkoppeling van Bizcuit wordt online boekhouden, factureren, en het beheren van je crediteuren en debiteuren simpel en snel, altijd en overal mogelijk. Laat je administratie niet langer een obstakel zijn, maar een middel om efficiënter te ondernemen.

Informant realtime banktransacties

Bij Bizcuit geloven we dat een boekhoudpakket je als ondernemer niet moet belemmeren, maar ondersteunen. Met de Informant bankkoppeling van Bizcuit bespaar je aanzienlijk veel tijd op je administratie, zodat jij je kunt focussen op wat echt telt: ondernemen en je ambities najagen.

Veel ondernemers stellen hun boekhouding uit vanwege de tijdsinvestering of een gebrek aan passie voor administratieve taken. Herkenbaar? Met Informant en Bizcuit kun je gelukkig veel van deze werkzaamheden automatiseren, waardoor je niet alleen tijd bespaart maar ook meer inzicht krijgt in je actuele cijfers. Zo legt Bizcuit de focus op de toekomst van je bedrijf in plaats van het verleden.

Met Bizcuit krijg je niet alleen meer inzicht in je actuele financiële situatie, maar heb je ook alles klaar staan voor je belastingaangiftes. De Informant bankkoppeling laat je in één oogopslag het actuele saldo van al je zakelijke bankrekeningen zien. Informant koppelen met je bank was nog nooit zo eenvoudig.

Onze Informant bankkoppeling
heeft meer!

Je wilt Informant met bank je koppelen. Er bestaan verschillende soorten Informant bankkoppelingen met elk zijn eigen voor- en nadelen. Maar waarom zou je kiezen voor die van Bizcuit App? 

De bankkoppelingen voor Informant die Bizcuit gebruikt ondersteunt zowel PSD2– als commerciële- en premium koppelingen. Je krijgt standaard 3 bankkoppelingen in het opstart abonnement. Heb je meer bankrekeningen? Dan kun je die eenvoudig toevoegen tegen een meerprijs per bankrekening. 

Waarom je bankrekening koppelen?

Bizcuit maakt gebruik van bankkoppelingen die zowel PSD2- als commerciële- en premium koppelingen ondersteunen. Met het opstart abonnement krijg je standaard 3 bankkoppelingen, en mocht je meer bankrekeningen hebben, dan voeg je die eenvoudig toe tegen een meerprijs per bankrekening.

Facturen eenvoudig betalen

Met de bankkoppeling stuur je niet alleen banktransactiegegevens naar je administratie, ook betaal je openstaande facturen foutloos. Dat betekent nooit meer betaal- en factuurgegevens handmatig invoeren in je online bankomgeving, maar gewoon direct in de app betalen (of inplannen). Dat is het gemak van Bizcuit!

Koppel vandaag nog je Informant account met je bankrekening(en) en automatiseer je banktransacties in je boekhouding. In de Bizcuit app bekijk je moeiteloos je openstaande posten vanuit Informant en betaal je deze direct vanaf je gekoppelde bankrekening. Maak boekhouden niet alleen efficiënter, maar ook plezieriger met Bizcuit en Informant bankkoppeling!3

Bankkoppeling met Informant o.a.

boekhoudkoppeling met rabobank uitgelicht - 250x250
ING koppeling boekhoudpakket 250x250
ABN Zakelijk koppeling 250x250
bunq koppeling boekhoudpakket 250x250
ASN Bank koppeling 250x250
Regiobank Zakelijk koppeling 250x250

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Banktransacties afleveren in Informant
  • Je betalingen vanuit Informant eenvoudig via Bizcuit betalen