KOPPELING

ING Boekhoudkoppeling

Het administreren van je bedrijfsfinanciën wil je graag efficiënt doen. Je wilt controle en inzicht in je betalingsverkeer hebben en een gezond cash management voeren. Gelukkig zijn er oplossingen die het leven van ondernemers een stuk gemakkelijker maken. We introduceren je graag aan de ING boekhoudkoppeling die geleverd wordt in de Bizcuit ondernemersapp! 


boekhoudkoppeling van Bizcuit voor ING klanten - overzicht

Boekhoudkoppeling voor ING klanten

Door je boekhoudpakket te koppelen met je ING (zakelijke) rekening, kun je veel tijd besparen. Dit komt doordat de transacties automatisch worden geïmporteerd in je boekhoudpakket. Het enige wat je hoeft te doen is deze transacties te categoriseren, en je bent klaar. Het bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je minder fouten maakt bij het invoeren van gegevens. Dit maakt het gemakkelijker om je financiën bij te houden en je boekhouding op orde te houden.

De Bizcuit ING boekhoudkoppeling

Met de Bizcuit Ondernemersapp kun je niet alleen je banktransacties automatisch importeren in je boekhoudpakket, maar kun je ook een hele reeks andere functionaliteiten gebruiken. Een van de meest handige features is de mogelijkheid om facturen en bonnetjes ontvangen. Dit kan via een import, via mail en via de scan functie in de business app.  Zo kun je een inkoopfactuur inscannen, inboeken en…betalen binnen de Bizcuit app. Dat bespaart je heel veel tijd die je ander kwijt bent met het inkloppen van bonnetjes en facturen.

Ben je als ondernemer veel onderweg, dan kun je toch eenvoudig je administratieve taken beheren. Met de Bizcuit app kun je als ondernemer snel en eenvoudig zaken doen. 

Wij besparen meer dan 85% tijd door de bank en facturen te verwerken met Bizcuit.

ITN Groep Referentie

Jeanneke Schutte–Niewenhuijse

ITN Groep

Koppeling met je boekhoudpakket

Een ander voordeel van de Bizcuit ondernemersapp is dat deze koppelt met de meest uitgebreide keuze aan boekhoudpakketten. Dit varieert van grote tot kleine financiële pakketten tot kleinere branche pakketten.

Naast de koppeling van boekhoudpakketten zijn er ook koppelingen met salarispakketten, HRM en ERP software. Dit maakt de ING boekhoudkoppeling veelzijdig en multifunctioneel. Je kunt je koppeling binnen Bizcuit zó configureren zodat deze helemaal aansluit op de applicaties die binnen jouw organisatie gebruikt worden. Dit maakt het veel gemakkelijker om te beginnen met het gebruik van de app en om je financiën op orde te houden om zo veel tijd te besparen!

Expert Icon

EXPERT TIP

Bizcuit biedt twee ING boekhoudkoppelingen. Afhankelijk van jouw situatie en wensen kies je de koppeling die bij jou past. De volgende boekhoudkoppelingen zijn beschikbaar voor ING klanten: 

Standaard | elke 30 minuten bijgewerkt

InsideBusiness | elke 30 minuten bijgewerkt

Ondernemen met actueel financieel inzicht

Wist je dat je met de Bizcuit Ondernemers App realtime inzicht hebt in je financiën? Ook kun je je andere bankrekeningen toevoegen waardoor je een goed overzicht krijgt van je actuele financiële situatie. 

De Bizcuit ondernemersapp maakt gebruik van realtime transactiedata. Hierdoor kun je op elk gewenst moment zien hoeveel geld er op je rekening staat, welke facturen nog openstaan, welke betalingen er nog moeten worden gedaan… en nog veel meer. Als zakelijke klant van de ING ben je met Bizcuit financieel altijd up-to-date en spring je dus op veranderingen in je financiële situatie. 

Staat je liquiditeit onverhoopt onder druk? Dan kun je via de Bizcuit app eenvoudig binnen 1 minuut één of meerdere facturen financieren vanuit de app. dat betekent innen 24 uur staat het geld op je rekening!

mulit banking met bizcuit

Boekhoudkoppeling snel geregeld

Rabobank koppelen boekhoudpakket - inApp Betalen Bizcuit

De Bizcuit ondernemersapp is erg gebruiksvriendelijk. De app is ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te zijn, zodat zelfs ondernemers zonder veel ervaring met boekhouding deze snel kunnen gebruiken. De app heeft een intuïtieve interface en biedt stap-voor-stap instructies voor elke functie. Hierdoor is het gemakkelijk om snel aan de slag te gaan met de Bizcuit App en de ING boekhoudkoppeling. Ook handig: je ontvangt in de Bizcuit app relevante meldingen. Zo wordt je door de app er aan herinnert wanneer een belangrijke actie vereist is.

Koppelt met veel pakketten

Een ander voordeel van de Bizcuit ondernemersapp is dat deze koppelt met de meeste financiële pakketten. Denk dan bijvoorbeeld aan boekhoud-, salaris-, en ERP-pakketten, maar ook payment service providers. Zo gebruik je de app met jouw boekhoudpakket, verwerk je facturen in een handomdraai, boek en betaal je deze direct vanuit je app. Dit maakt het veel gemakkelijker om te beginnen met het gebruik van de app en om je financiën op orde te houden. 

Veelgestelde vragen over de ING boekhoudkoppeling van Bizcuit

Vragen en antwoorden over de ING boekhoudkoppeling

De ING boekhoudkoppeling met Bizcuit is een tool waarmee je jouw zakelijke ING bankrekeningen kunt koppelen aan diverse boekhoudpakketten.

Hierdoor krijg je altijd inzicht in jouw meest actuele bankstanden en kun je direct betalingen uitvoeren.

Hoe vaak worden de bankgegevens geüpdatet?
De ING boekhoudkoppeling met Bizcuit laat iedere dertig minuten de meest actuele bankgegevens zien, zodat je altijd op de hoogte bent van jouw financiële situatie.

Je kunt jouw ING bankrekeningen koppelen met diverse boekhoudpakketten, waaronder Exact, Yuki, Snelstart, e-boekhouden, Moneybird, Visma, Syntess, CSW Software, Minox en nog veel meer.

Met de ING boekhoudkoppeling met Bizcuit heb je altijd actueel inzicht in jouw boekhouding.

Dankzij de realtime updates is het direct mogelijk om betalingen uit te voeren en ben je altijd op de hoogte van jouw financiële situatie.

Daarnaast kun je gemakkelijk betalingen uitvoeren via de app en bespaar je tijd en moeite.

Ook biedt de app de mogelijkheid om jouw inkomsten en uitgaven inzichtelijk te maken en automatisch te categoriseren.

Een zakelijke ING rekening biedt verschillende voordelen, zoals makkelijk koppelen met boekhoudpakketten, pushnotificaties, spaardoelen maken en betaalverzoeken.

In combinatie met Bizcuit heb je daarnaast ook overzicht van al jouw banktransacties en kun je jouw liquiditeit direct inzien.

Ook kun je gemakkelijk geld overmaken naar andere bankrekeningen en betaal je nooit meer teveel voor een betaalopdracht, want de app gebruikt altijd de laagste tarieven.

Bizcuit kan koppelen met veel verschillende financiële pakketten, ongeacht of het een groot accounting- of ERP-pakket is of een branche specifieke applicatie.

Je kunt jouw zakelijke ING rekening koppelen aan Bizcuit door deze te koppelen met een boekhoudpakket dat Bizcuit ondersteunt, zoals Exact, Yuki, Snelstart, e-boekhouden, Moneybird, Visma, Syntess, CSW Software, Minox en nog veel meer.

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Deze koppeling haalt elke 30 minuten je banktransacties op
  • Transactiehistorie tot 2 jaar inzichtelijk in de app
  • Koppel al je bankrekeningen en creëer een actueel financieel inzicht
  • (Batch) betalingen inplannen en uitvoeren direct vanuit de Bizcuit app
  • Betalen vanuit Non-Euro rekeningen ook mogelijk