Bankkoppeling voor PMS en POS systemen met Omniboost en Bizcuit

Omniboost helpt hotels, restaurants en andere hospitality organisaties om hun boekhouding te automatiseren door slimme koppelingen tot stand te brengen met hun PMS of POS systeem. Omniboost verbindt eenvoudig al je financiële informatie en verwerkt deze snel en efficiënt in het PMS of POS systeem. Zo zijn je cijfers altijd up-to-date, accuraat en compleet. Hospitality accounting made easy!

Ook Bizcuit is te koppelen via Omniboost. Via de koppeling is het mogelijk om via Omniboost (betaal)diensten van Bizcuit toe te voegen aan jouw software oplossing. Mogelijkheden zijn onder andere:

  • Bankenkoppelingen (optioneel inclusief aflettering!)
  • Betalen
  • Document management
  • Documentherkenning (bonnen en facturen)
  • PEPPOL aansluiting (e-facturen verzenden en ontvangen)
  • Persoonsidentificatie (diverse methoden)

Neem contact op met Omniboost om de mogelijkheden te bespreken!

“Bizcuit opent een reeks aan nieuwe mogelijkheden voor hospitality software oplossingen. Door bankrekeningen te koppelen, komen de banktransacties automatisch in de software. Maar ook is aflettering mogelijk onafhankelijk van de achterliggende boekhouding. Dit geeft veel directer inzicht in de betaalstatus van posten. We zien nog veel meer mogelijkheden in samenwerking met Bizcuit, dus ‘more to come’!” Kees Zorge – CEO en Founder Omniboost

Voor meer informatie, zie de Omniboost partnerpagina.

Haal meer uit financiële data met Bizcuit. Ondernemers beheren hun financiële administratie gemakkelijk en snel in de Bizcuit app. Van documenten scannen, facturen versturen tot en met betaalopdrachten uitvoeren. Zo hebben ondernemers altijd een duidelijk overzicht van hun financiële situatie en hebben zij meer tijd om te doen waar ze echt goed in zijn: ondernemen. Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren voor hun gebruikers in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl!

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.

We plannen graag een gesprek om kennis te maken en jullie wensen te bespreken. Stuur een email met je contactgegevens en we nemen contact met je op.

Gerelateerde artikelen