KOPPELING

Inventive ERP

Inventive ERP van ECI ondersteunt uw bedrijfsprocessen optimaal van A tot Z en koppelt eenvoudig met andere systemen. Dit platform biedt het volgende:

  • Een geïntegreerd platform voor alle bedrijfsprocessen
  • Cloud oplossing en web-based, geen zorgen over software
  • Op elk apparaat, op kantoor, werkvloer of onderweg

Toegang via de app Automatische koppeling met Bizcuit voor het afleveren van banktransacties, waardoor je altijd op de hoogte bent van je bankrekening en je financiën onder controle houdt.

Bovendien bespaart dit tijd en voorkomt het fouten voor ondernemers. ECI  Inventive ERP is de perfecte oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar een geïntegreerde en efficiënte manier om hun bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Inventive ERP koppelen

Door Inventive ERP te koppelen met Bizcuit worden banktransacties automatisch in de administratie ingelezen.


ECI | Inventive ERP: 

"Real-time zicht op de voortgang. Grip op je totale bedrijfsproces"

Beheer in één systeem al uw bedrijfsprocessen en informatie. Inventive ERP cloud based software biedt alle functionaliteiten voor een naadloze samenwerking tussen medewerkers, projectteams, afdelingen en zelfs externe resources. Werk via elk apparaat op kantoor, op de werkvloer of onderweg. Realiseer hoge marges, kortere doorlooptijden en tevreden opdrachtgevers.​”

FAQ

Wat is Bizcuit en ECI Inventive ERP?

Bizcuit is een app die bankrekeningen van ondernemers koppelt aan boekhoudsoftware, zodat transacties automatisch worden verwerkt. ECI Inventive ERP is een geïntegreerd platform voor alle bedrijfsprocessen van een onderneming.

Wat is de koppeling tussen Bizcuit en ECI Inventive ERP?

Door Bizcuit te koppelen met ECI Inventive ERP worden banktransacties automatisch ingelezen in de administratie van Inventive ERP. Hierdoor hoeven ondernemers handmatig geen banktransacties meer in te voeren en kunnen ze tijd besparen en fouten voorkomen.

Hoe werkt de koppeling tussen Bizcuit en ECI Inventive ERP?

Om de koppeling te maken moeten ondernemers eerst een account aanmaken bij Bizcuit en hun bankrekeningen koppelen aan de Bizcuit-app. Vervolgens kunnen ze in de Inventive ERP-software aangeven dat ze gebruik willen maken van de koppeling. De banktransacties worden dan automatisch ingelezen in de administratie.

Welke voordelen biedt de koppeling tussen Bizcuit en ECI Inventive ERP?

Door de koppeling kunnen ondernemers tijd besparen en fouten voorkomen bij het handmatig invoeren van banktransacties. Daarnaast kunnen ze altijd en overal inzicht hebben in hun financiële situatie, omdat de transacties automatisch worden verwerkt in de Inventive ERP-software.

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Banktransacties afleveren in Inventive
  • dagboek aanmaken en koppelen met je bankrekening
  • uitgevoerde betalingen terug te zien in Bizcuit app
  • Actueel saldo van gekoppelde bankrekeningen inzchtelijk