KOPPELING

Isah Finance

Koppel je bankrekeningen in Isah Finance met Bizcuit zodat banktransacties automatisch worden ingelezen en betalingen automatisch worden doorgezet of wachten op autorisatie.  

Isah Finance is een integraal onderdeel van het Isah ERP-systeem. Dit betekent 1 database waardoor realtime inzicht en geïntegreerde managementinformatie ontstaan. Elke stap in het productieproces is meteen verwerkt en inzichtelijk in de financiële administratie. Het biedt een geïntegreerde financiële oplossing gemaakt voor en door financiële experts uit de maakindustrie.

Voorheen konden bankmutaties worden ingelezen in het bankboek van de administratie en vervolgens worden vergeleken met je openstaande posten en betalingen onderweg. Nu kan er ook gekozen worden voor de directe bankkoppeling van Bizcuit waardoor transacties eenvoudig opgehaald worden zonder daarvoor in te hoeven loggen bij je bank. Je bespaart daardoor niet alleen heel veel tijd. Je krijgt ook nog eens een veel actueler overzicht van je cijfers en een beter inzicht in je bedrijfsprestaties.

  Isah Finance “De directe bankenkoppeling (PSD2) en meer Isah Finance uitbreidingen”

  Bizcuit is een betaalinstelling met een uitgebreide PSD2 vergunning. Dit betekent dat Bizcuit gegevens kan en mag ophalen van gekoppelde bankrekeningen bij alle Nederlandse banken. Door de koppeling met Isah zijn er geen handmatige handelingen meer nodig met betrekking tot banktransacties en betalingen. Isah Finance kan namelijk uw banktransacties online ophalen en deze matchen. Bizcuit heeft een website en app waarmee realtime inzicht in de banksaldo’s van de gekoppelde bankrekeningen wordt geboden, banktransacties kunnen worden opgehaald (eventueel meerdere keren per dag) en betalingen kunnen worden gedaan. Een betaalopdracht kan de eigenaar van de rekening altijd en overal fiatteren of afwijzen in Bizcuit.

   

  Dus ik bespaar tijd door een bankkoppeling van Isah Finance en mijn boekhoudpakket?

  Klopt! Met de directe bankkoppeling van Bizcuit wordt het proces van het verwerken van bankmutaties vereenvoudigd en versneld. Hierdoor kun je real-time inzicht krijgen in je financiële situatie en zonder zorgen je administratie bijhouden. Het scheelt niet alleen tijd, maar je bespaart ook op fouten die gemaakt kunnen worden tijdens het handmatig overtypen van gegevens. Daarnaast kun je gerichter beslissingen nemen door snelle toegang tot actuele cijfers en bedrijfsprestaties.

  FAQ

  Hieronder vind je een FAQ over het koppelen van bankrekeningen in Isah Finance met Bizcuit:

  Wat is Isah Finance?

  Isah Finance is een integraal onderdeel van het Isah ERP-systeem en biedt een geïntegreerde financiële oplossing gemaakt voor en door financiële experts uit de maakindustrie.

  Wat is Bizcuit?

  Bizcuit is een betaalinstelling met een uitgebreide PSD2-vergunning die gegevens kan ophalen van gekoppelde bankrekeningen bij alle Nederlandse banken.

  Hoe werkt de directe bankkoppeling van Bizcuit met Isah Finance?

  Door de koppeling met Isah zijn er geen handmatige handelingen meer nodig met betrekking tot banktransacties en betalingen. Isah Finance kan namelijk uw banktransacties online ophalen en deze matchen.

  Bizcuit biedt realtime inzicht in de banksaldo’s van de gekoppelde bankrekeningen, banktransacties kunnen worden opgehaald en betalingen kunnen worden gedaan.

  Een betaalopdracht kan de eigenaar van de rekening altijd en overal fiatteren of afwijzen in Bizcuit.

  Wat zijn de voordelen van het koppelen van bankrekeningen in Isah Finance met Bizcuit?

  Door de directe bankkoppeling van Bizcuit wordt het proces van het verwerken van bankmutaties vereenvoudigd en versneld. Hierdoor kun je real-time inzicht krijgen in je financiële situatie en zonder zorgen je administratie bijhouden.

  Het scheelt niet alleen tijd, maar je bespaart ook op fouten die gemaakt kunnen worden tijdens het handmatig overtypen van gegevens.

  Daarnaast kun je gerichter beslissingen nemen door snelle toegang tot actuele cijfers en bedrijfsprestaties.

  Bankkoppeling

  Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Banktransacties automatisch in te lezen in Isah Finance.
  • Banksaldo en -transacties van al je bankrekeningen inzien
  • Verbeterd inzicht in bedrijfsprestaties door en actuele overzicht van cijfers
  • Upload betaalopdrachten vanuit Isah Finance in Bizcuit en betaal vanuit de app