KOPPELING

Knab boekhoudkoppeling

Als kleine ondernemer ben je continu bezig met het bouwen van je bedrijf. Je hebt passie voor ondernemen, maar het bijhouden van de administratie blijft voor jou altijd een tijdrovende klus. Gelukkig biedt de Knab boekhoudkoppeling van Bizcuit jou dé oplossing. Met onze Knab boekhoudkoppeling binnen onze app hoef je je geen zorgen meer te maken over het bijhouden van je administratie. Niet alleen krijg je met Bizcuit financiële grip door een actueel overzicht van je saldo op je gekoppelde bankrekening(en). De app geeft je ook inzicht in welke posten er nog openstaan. We koppelen met heel veel financiële pakketten, waardoor je banktransacties eenvoudig gematcht worden in je boekhouding. Ook je inkomende bonnetjes en facturen verwerk je snel en kun je eenvoudig inboeken en betalen, allemaal vanuit één app. Bizcuit maakt het doen van je administratie weer leuk!

Actueel saldo inzicht

Het inzicht in het actuele saldo van je bedrijf is ontzettend belangrijk voor het maken van beslissingen. Met de KNAB boekhoudkoppeling heb je altijd inzicht in het actuele saldo van je bedrijf. Dit inzicht kan van cruciaal belang zijn bij het nemen van beslissingen over investeringen, uitgaven en cashflow. Door het automatisch verwerken van financiële gegevens in je boekhouding hoef je je hier geen zorgen meer over te maken en kun je je focussen op het ondernemen.

Knab koppeling met je boekhoudpakket

De KNAB boekhoudkoppeling is een koppeling tussen je KNAB rekening(en), de Bizcuit ondernemersapp  en je boekhoudpakket. Al je  financiële transacties worden automatisch verwerkt in je financiële pakket. Zo hoef je niet meer handmatig transacties te verwerken in je boekhoudpakket en ben je dus minder tijd kwijt aan administratieve taken. Door deze automatisering blijft je boekhouding altijd up-to-date en kun je actuele saldo van je bedrijf inzien. Bizcuit  koppelt met een uitgebreide keuze aan boekhoudpakketten. Naast  boekhoudpakketten kun je ook andere slimme koppelingen maken met bijvoorbeeld salarispakketten, HR pakketten. Je kunt jouw Bizcuit app zó configureren zodat deze helemaal is aansluit op de applicaties die binnen jouw organisatie gebruikt. 

Verwerken en inboeken van facturen

Met de KNAB boekhoudkoppeling kun je als ondernemer nu nog eenvoudiger je administratie bijhouden. Niet alleen worden je banktransacties verstuurd naar je boekhoudpakket, ook heb je toegang tot een scala aan andere handige functionaliteiten. Een van die handige features van de KNAB boekhoudkoppeling is de mogelijkheid om facturen en bonnetjes te ontvangen en verwerken. Van ontvangst, verwerking en betaling: automatisch factuurverwerking. Dit kan via een import, via mail of via de scanfunctie in de mobiele Bizcuit app. Zo kun je bijvoorbeeld een inkoopfactuur scannen, inboeken en zelfs betalen binnen de app. Dat is automatisch factuurverwerking op de Bizcuit manier. Dit bespaart je veel tijd die je anders kwijt zou zijn met het handmatig invoeren van bonnetjes en facturen. Als drukbezette ondernemer ben je vaak onderweg en wil je je administratief zakelijke taken snel en eenvoudig kunnen beheren. Met de Bizcuit app heb je altijd en overal toegang tot je financiële gegevens en kun je snel en eenvoudig zaken doen. Zo houd je meer tijd over om je te richten op je passie: ondernemen.

Eenvoudig facturen betalen

Rabobank koppelen boekhoudpakket - inApp Betalen Bizcuit

Het betalen van facturen is een belangrijk onderdeel van het ondernemen. Met de KNAB boekhoudkoppeling kun je eenvoudig facturen betalen. Je kunt de facturen gemakkelijk vanuit Bizcuit betalen, zonder dat je hiervoor hoeft in te loggen in je KNAB omgeving. Dit bespaart niet alleen tijd, maar voorkomt bovendien ook foutieve betalingen als gevolg van handmatig invoeren. Je hoeft niet langer betalingskenmerken, factuurbedragen, tegenrekeninginformatie of andere klantgegevens in te voeren. Onbewust bespaar je elke maand veel tijd! Probeer Benieuwd hoeveel jij kunt besparen?

Vragen en antwoorden over de KNAB boekhoudkoppeling

Bizcuit is een ondernemersapp waarmee je al je bankrekeningen kunt koppelen in één centrale plek.

Hierdoor heb je altijd inzicht in je liquiditeit en krijg je direct alle bankmutaties binnen, zodat je rechtstreeks je facturen en bonnen kunt zien achter de banktransacties.

Bizcuit biedt ook een Knab boekhoudkoppeling waarmee je actuele banktransactie data kunt koppelen aan diverse boekhoudpakketten, zoals Exact, Twinfield, Snelstart, Yuki, Syntess Atrium, AFAS Software, Cash en nog veel meer.

De PSD2 koppeling met Knab is een koppeling tussen de Bizcuit app en Knab, waardoor je jouw betaalgegevens automatisch in de Bizcuit app kunt weergeven.

De betaalgegevens laden iedere dertig minuten. Dit maakt het eenvoudig om je financiën bij te houden en je facturatie te verwerken.

Ja, je kunt meerdere Knab bankrekeningen koppelen in de Bizcuit app. Hierdoor heb je altijd overzicht van je financiële positie en krijg je de banktransacties binnen van alle gekoppelde rekeningen. Je kunt dan direct de bonnetjes en facturen zien achter deze transacties.

De Knab boekhoudkoppeling van Bizcuit is relevant voor alle ondernemers, of ze nu een eenmanszaak hebben, een BV runnen of ZZP’er zijn. Het biedt een eenvoudige manier om je financiën bij te houden en je facturatie te verwerken, zodat je je kunt richten op de groei en ontwikkeling van je bedrijf.

De Knab boekhoudkoppeling kan worden gebruikt met diverse boekhoudpakketten, waaronder Exact, Twinfield, Snelstart, Yuki, Syntess Atrium, AFAS Software, Cash en nog veel meer.

Je kunt het volledige overzicht van alle koppelingen vinden op de website van Bizcuit. Hier vind je meer informatie over de verschillende koppelingen en hoe ze kunnen worden gebruikt om het regelen van je geldzaken nog makkelijker te maken.Naast het automatisch importeren van banktransacties, biedt de Bizcuit ondernemersapp een hele reeks andere functionaliteiten zoals het ontvangen van facturen en bonnetjes, het scannen, inboeken en betalen van inkoopfacturen.

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Deze koppeling haalt elke 30 minuten je banktransacties op
  • Transactiehistorie tot 2 jaar inzichtelijk in de app
  • Koppel al je bankrekeningen en creëer een actueel financieel inzicht
  • Betalingen inplannen en uitvoeren direct vanuit de Bizcuit app