Exact

exact online logo

Koppel nu je Exact boekhouding om in Bizcuit je openstaande posten in te zien, goed te keuren en direct te betalen via je gekoppelde bankrekening

 

Bizcuit is de multifunctionele ondernemersapp voor jouw Business. Het is een Zwitsers zakmes voor je administratie, met unieke functionaliteiten zoals document management, Scan & Pay, betalen met je vingerafdruk en meer. Vanuit de Bizcuit ondernemers app heb je realtime inzicht in je openstaande posten en de mogelijkheid om deze direct vanuit de app te betalen. In de Bizcuit app scan je al je bonnen en facturen. Deze worden vervolgens opgeslagen en zijn volledig doorzoekbaar. Handig als je een factuur of bonnetje moeten zoeken!

De Bizcuit app is te gebruiken op ieder apparaat. Dus zowel op je telefoon als op je tablet, laptop of desktop. Hierdoor heb je altijd direct overzicht waar je maar wil!

Start vandaag nog met jouw Bizcuit Exact boekhouding koppeling. Klik op Start NU rechts bovenin 

 

 

Login exact

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Openstaande posten inzien
  • Bijbehorende factuur bekijken
  • Openstaande posten betalen

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.