HoorayHR

hooray hr software

HoorayHR is de alles-in-een HR-tool voor ondernemers. Geen onnodige tijdverspilling aan HR-administratie in verschillende systemen met losse bestanden. Vakantiedagen bijhouden, declaraties, personeelsdossiers, loonstroken en contractverlengingen in een paar klikken geregeld voor meer overzicht en een blij team. Zo kunnen werkgevers zich focussen op wat er echt toe doet: talent en ondernemerschap.

HoorayHR is als mini app te gebruiken in Bizcuit. Dit betekent dat HoorayHR is opgenomen in de Bizcuit in-app marketplace. Zo kun je vanuit Bizcuit direct starten met HoorayHR en al je HR-zaken regelen vanuit de Bizcuit app.

Osman Data Cooks
datacooks
Onze medewerkers doen hun declaraties via Hooray, deze komen via mijn boekhoudpakket in Bizcuit waarna ik deze met één klik kan betalen. 

Osman Beyaztas

-

The Data Cooks

Lees meer over de samenwerking tussen HoorayHR en Bizcuit in dit blog. Je kunt direct starten met HoorayHR vanuit de Bizcuit in-app marketplace.

 

Meer blogs: Integratie Bizcuit en HoorayHR: financiële en HR zaken op één plek geregeld Blije ondernemers 🧡 daar doen we het voor! Ondernemer Osman Beyaztas van The Data Cooks gebruikt Bizcuit naar volle tevredenheid. Hij gebruikt de ondernemers app om snel de declaraties die door medewerkers zijn aangemaakt in HoorayHR, en ingeboekt worden in SnelStart, te betalen in Bizcuit

 

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Zowel je financiële zaken als je HR processen vanuit één plek beheren
  • Geen gedoe meer met verschillende tools
  • Een gestroomlijnd HR proces, waarbij administratieve handelingen zijn geautomatiseerd.
  • Snel declaraties verwerken en betalen

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.