Isah Finance

isah finance logo

Koppel je bankrekeningen in Isah Finance met Bizcuit zodat banktransacties automatisch worden ingelezen en betalingen automatisch worden doorgezet of wachten op autorisatie.  

Isah Finance is een integraal onderdeel van het Isah ERP-systeem. Dit betekent 1 database waardoor realtime inzicht en geïntegreerde managementinformatie ontstaan. Elke stap in het productieproces is meteen verwerkt en inzichtelijk in de financiële administratie. Isah Finance biedt een geïntegreerde financiële oplossing gemaakt voor en door financiële experts uit de maakindustrie.

Voorheen konden bankmutaties worden ingelezen in het bankboek van de administratie en vervolgens worden vergeleken met je openstaande posten en betalingen onderweg. Nu kan er ook gekozen worden voor de directe bankkoppeling van Bizcuit waardoor transacties eenvoudig opgehaald worden zonder daarvoor in te hoeven loggen bij je bank. Je bespaart daardoor niet alleen heel veel tijd. Je krijgt ook nog eens een veel actueler overzicht van je cijfers en een beter inzicht in je bedrijfsprestaties.

  Isah Finance “De directe bankenkoppeling (PSD2) en meer Isah Finance uitbreidingen”

  Bizcuit is een betaalinstelling met een uitgebreide PSD2 vergunning. Dit betekent dat Bizcuit gegevens kan en mag ophalen van gekoppelde bankrekeningen bij alle Nederlandse banken. Door de koppeling met Isah zijn er geen handmatige handelingen meer nodig met betrekking tot banktransacties en betalingen. Isah Finance kan namelijk uw banktransacties online ophalen en deze matchen. Bizcuit heeft een website en app waarmee realtime inzicht in de banksaldo’s van de gekoppelde bankrekeningen wordt geboden, banktransacties kunnen worden opgehaald (eventueel meerdere keren per dag) en betalingen kunnen worden gedaan. Een betaalopdracht kan de eigenaar van de rekening altijd en overal fiatteren of afwijzen in Bizcuit.

  Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Banktransacties automatisch in te lezen in Isah Finance.
  • Banksaldo en -transacties van al je bankrekeningen inzien
  • Batchbetalingen vanuit Isah Finance klaarzetten en betalen
  • Verbeterd inzicht in bedrijfsprestaties door en actuele overzicht van cijfers

  Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

  Website

  Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

  Webshop

  Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

  E-learning

  Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

  Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

  Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.