Loket.nl

Loketnl salarisadministratie logo

Betaal eenvoudig en snel de salarissen en de loonbelasting vanuit Salarisadministratie pakket Loket.nl via de Bizcuit app.

De betaalbatch voor de lonen komt automatisch klaar te staan in de Bizcuit app. De Bizcuit gebruiker die de betaling moet goedkeuren krijgt direct een e-mail met daarin een knop waarmee eenvoudig betaald kan worden. Voor de loonbelasting geldt hetzelfde, deze kan ook automatisch worden klaargezet voor betaling via Bizcuit.

 

Eenvoudig verwerken en betalen van salarissen en loonbelasting

De koppeling tussen met Bizcuit zorgt ervoor dat het betalen van salarissen en loonbelasting wel heel eenvoudig gaat via de Bizcuit app (door middel van een PSD2 bankkoppeling).

Door gebruik te maken van Bizcuit zorg je ervoor dat je efficiƫnter je salarisrun verwerkt. Bovendien is de kans of fouten die gepaard gaan met het handmatig downloaden van SEPA-betaalbestanden, het eventueel mailen van dergelijke bestanden naar de juiste persoon, het inloggen en het importeren van de bestanden in internetbankieren niet meer aanwezig. Ook kan je met Bizcuit direct de betaling doen via je mobiele telefoon, wat het gemakkelijk maakt voor gebruikers van Loket.nl.

Een salarisrun met Loket.nl en Bizcuit

De werkgever (of specifieke persoon die de betalingen moet goedkeuren) ontvangt een notificatie op het moment dat er een nieuwe betaalopdracht is aangemaakt in Loket.nl (na afronding van de salarisrun). Door op de notificatie te klikken en eenvoudig in te loggen in de Bizcuit (web) app, ziet degene die de goedkeuring moet doen de betaalopdracht klaar staan. De betaalopdracht kan direct betaald worden middels de bankkoppelingen tussen Bizcuit en de bank.

Loket.nl koppel je gemakkelijk aan Bizcuit vanuit de in-app marketplace binnen de Bizcuit app.

Start vandaag nog en klik op Start Nu

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Zet betaalbatch voor salarissen automatisch klaar voor goedkeuring
  • Opdrachten kunnen direct betaald worden via de app
  • Bespaar elke salarisrun veel tijd en voorkom onnodige fouten

Ben jij opzoek naar een website webshop of e-learning?

Website

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Webshop

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

E-learning

Korte intro over het pakket, Vervolgens de inhoud er onder.

Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring.

Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren.