KOPPELING

Loket.nl

Een efficiënte en accurate salarisadministratie is cruciaal voor het succes van elke organisatie. Het is een complex proces dat veel tijd en middelen kan vergen als het handmatig wordt uitgevoerd. Veel organisaties maken daarom gebruik van salarisadministratie software zoals bijvoorbeeld het loonadministratiepakket van Loket.nl. Door gebruik van Bizcuit betaal je de salarisbatch veilig en accuraat zodra deze klaargezet is in loket.nl. Zo voorkom je fouten die kunnen ontstaan door het handmatig up- en downloaden van betaalbatches. 

Loket.nl voor de loonadministratie

He salarisadministratiepakket Loket.nl is een veel gebruikt pakket voor de loonadministratie van veel bedrijven en organisaties in Nederland. Het biedt een complete en geautomatiseerde oplossing voor het beheer van de salarisadministratie, HR en verlofregistratie. Het pakket heeft een uitgebreid pallet aan functies en tools die organisaties kunnen gebruiken om hun salarisadministratie te stroomlijnen en te automatiseren. De software kan zo geconfigureerd worden om aan de specifieke behoeften van een organisatie te voldoen en kan worden gebruikt voor het beheren van variabelen zoals arbeidsvoorwaarden, vakantiedagen, declaraties en verlof. 

Salarsrun snel en efficiënt met Bizcuit

Een van de belangrijkste voordelen van Loket.nl is de mogelijkheid om salarisruns snel en efficiënt uit te voeren. Het platform kan de salarisgegevens van medewerkers importeren en berekeningen uitvoeren op basis van de ingestelde parameters en belastingwetgeving. Het biedt ook de mogelijkheid om loonstroken en rapporten te genereren. Handig en noodzakelijk…maar de loonadministratie houdt niet op bij het efficiënte beheer en rapportage van de loonhuishouding

Het uitbetalen van salarissen aan medewerkers is vaak een onderbelicht maar cruciaal onderdeel van het succes en de medewerkerstevredenheid van een bedrijf. Het is dan ook van groot belang dat dit proces efficiënt en nauwkeurig wordt uitgevoerd. Het automatiseren van de betaling van de salarisrun kan hierbij helpen. Met de samenwerking van Bizcuit met Loket.nl bespaart de ondernemer proces veel tijd en bovendien wordt de kans om fouten geminimaliseerd.

Bizcuit wordt gebruikt om de betalingen en afschriften in ons bankboek te krijgen
gijsbert loonbedrijf stigter

Gijsbert Stigter

Loonbedrijf Stigter

Salarisbatch eenvoudig verwerken en betalen

Bizcuit maakt het verwerken en betalen van een salarisbatch uit salarisadministratiepakket eenvoudig. Het proces begint met het genereren van een salarisbatch uit loket.nl. Door de koppeling met Bizcuit wordt de batchbetaling klaargezet voor de ondernemer ter goedkeuring. Wanneer de batch klaar staat in Bizcuit krijgt de ondernemer hier een melding van (per email en in de app). In Bizcuit kunnen gebruikers de betalingen verifiëren en goedkeuren voordat ze worden uitgevoerd. Wanneer de betalingen zijn goedgekeurd kan de gebruiker direct in Bizcuit de betaling uitvoeren. De ondernemers hoeft dus niet meer batch bestanden te downloaden uit loket.nl en te importeren in de bankomgeving. Dit scheelt de ondernemer niet alleen veel tijd. Doordat er geen handmatige invoer van betalingsbestanden meer nodig is wordt de kans op fouten aanzienlijk kleiner. Salarisbetalingen worden ingepland en uitgevoerd met slechts één klik.

In samenwerking met Loket.nl maakt Bizcuit het mogelijk om betalingen snel en eenvoudig uit te voeren. Hierdoor kun je gerust zijn dat je salarissen en loonbelasting op tijd en correct worden betaald. Bovendien bespaar je tijd en zorg je voor een efficiënter en nauwkeuriger proces. Door jouw loket.nl omgeving te koppelen met Bizcuit kun je eenvoudig en snel de salarissen en de loonbelasting betalen. Dat betekent dat je elke salarisrun veel tijd bespaart en je je kunt richten op wat voor jou belangrijk is: ondernemen!

Veelgestelde vragen over de Loket.nl koppeling van Bizcuit

Vragen en antwoorden over de Rabobank boekhoudkoppeling

Loket.nl is een salarisadministratie software die gebruikt wordt door veel bedrijven en organisaties in Nederland voor het beheer van de salarisadministratie, HR en verlofregistratie. Het biedt een complete en geautomatiseerde oplossing voor het beheer van de salarisadministratie.

Bizcuit is financiële ondernemersapp die de gebruiker in staat stelt om veel tijd de besparen op administratieve taken. Ze krijgen een goed en actueel financieel inzicht in de inkomsten en uitgaven. Voor gebruikers van salarisadministratie software stelt het gebruikers in staat om hun salaris betaalbatches snel en efficiënt uit te voeren.

De koppeling tussen Loket.nl en Bizcuit maakt het mogelijk om salarisbetalingen snel en eenvoudig uit te voeren. Met de koppeling krijgen gebruikers een melding van een klaarstaande salarisbatch uit Loket.nl  en betalen deze direct via de app van Bizcuit.

De koppeling tussen Loket.nl en Bizcuit zorgt voor een efficiënter en nauwkeuriger proces bij het verwerken van salarisbetalingen. Gebruikers kunnen salarisbatches automatisch klaarzetten voor goedkeuring en betalingen direct uitvoeren via de app, zonder dat er handmatige invoer van betalingsbestanden nodig is. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten.

Het proces begint met het genereren van een salarisbatch uit Loket.nl. Door de koppeling met Bizcuit wordt de batch betaling klaargezet voor de ondernemer ter goedkeuring. Wanneer de batch klaar staat in Bizcuit krijgt de ondernemer hier een melding van (per email en in de app).

In Bizcuit kunnen gebruikers de betalingen verifiëren en goedkeuren voordat ze worden uitgevoerd. Wanneer de betalingen zijn goedgekeurd kan de gebruiker direct in Bizcuit de betaling uitvoeren.

Ja, de koppeling tussen Loket.nl en Bizcuit is veilig. Bizcuit maakt gebruik van beveiligde verbindingen en data wordt versleuteld opgeslagen. Bovendien worden alle betalingen gecontroleerd en gevalideerd door de bank. Dit is veel veiliger dan betaalbestanden heen en weer mailen!

Nee. Er zijn extra kosten verbonden aan de koppeling tussen Loket.nl en Bizcuit. De koppeling is inbegrepen in het standaard Bizcuit abonnement.

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Zet betaalbatch voor salarissen automatisch klaar voor goedkeuring
  • Opdrachten kunnen direct betaald worden via de app
  • Bespaar elke salarisrun veel tijd en voorkom onnodige fouten