KOPPELING

Microsoft Business Central

Automatisch banktransacties ontvangen vanaf al je bankrekeningen in Microsoft Business Central is nu mogelijk via de koppeling met Bizcuit. Ook kunnen betaalbatches vanuit Microsoft Business Central eenvoudig betaald worden via de Bizcuit app. Nooit meer bestanden exporteren en weer importeren in internetbankieren, maar een geautomatiseerde flow van de administratie naar de bank.

Het gemak van de Bizcuit koppeling met Microsoft Business Central

Bovendien kun je met Bizcuit ook bonnen en facturen eenvoudig afleveren aan je leveranciers en klanten. Bizcuit integreert namelijk perfect met Microsoft Business Central, waardoor de uitwisseling van financiële informatie soepel verloopt en je altijd een actueel overzicht hebt van je inkomende en uitgaande betalingen.

Met de koppeling tussen Bizcuit en Microsoft Business Central bespaar je tijd en vermijd je fouten. De automatische koppeling zorgt ervoor dat je nooit meer handmatig banktransacties hoeft in te voeren en dat betaalbatches eenvoudig verwerkt kunnen worden vanuit de Bizcuit app. Bovendien hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verlies van bonnen of facturen, omdat deze altijd binnen handbereik zijn in de Bizcuit app.

Kortom, de koppeling tussen Microsoft Business Central en Bizcuit is de perfecte oplossing voor ondernemers die op zoek zijn naar een eenvoudige en efficiënte manier om hun financiële administratie te beheren. De integratie van Bizcuit biedt de mogelijkheid om tijd te besparen en om fouten te voorkomen, zodat je je kunt concentreren op het runnen van je onderneming.

De koppelingen worden mogelijk gemaakt door onderstaande Microsoft Business Central add-ins:

Micro Apps

micro apps logo

Micro Apps breidt Microsoft Dynamics 365 Business Central uit met apps voor specifieke branche- of bedrijfsbehoeftes. Een van die apps koppelt alle Nederlandse banken via Bizcuit met Microsoft Business Central.

OP Plus

OPplus beeldmerk

OPplus is een add-in van het Duitse Gbedv. Microsoft Dynamics Value Add Distributeur QBS Group kan via haar partners helpen bij het installeren en configureren van de koppeling.

Veelgestelde vragen over de Microsoft Business Central koppeling

Vragen en antwoorden over de koppeling met Microsoft Business Central van Bizcuit

Bizcuit is een app waarmee je jouw financiële administratie kunt beheren en automatiseren. Je kunt er onder andere banktransacties mee verwerken, betaalbatches verwerken en bonnen en facturen uitwisselen met je leveranciers en klanten.

De koppeling tussen Bizcuit en Microsoft Business Central maakt het mogelijk om automatisch banktransacties te ontvangen vanaf al je bankrekeningen en betaalbatches te verwerken vanuit de Bizcuit app. Bovendien kunnen bonnen en facturen eenvoudig worden uitgewisseld tussen de twee systemen.

die het mogelijk maakt om banktransacties automatisch te importeren in het boekhoudpakket van ondernemers.

De koppeling tussen Bizcuit en Microsoft Business Central werkt automatisch en zorgt ervoor dat je nooit meer handmatig banktransacties hoeft in te voeren of betaalbatches hoeft te verwerken. Je kunt eenvoudig alle transacties inzien en verwerken vanuit de Bizcuit app.

De koppeling tussen Bizcuit en Microsoft Business Central biedt verschillende voordelen, waaronder tijdsbesparing en het vermijden van fouten. Doordat alles automatisch verloopt, hoef je nooit meer bestanden te exporteren en importeren in internetbankieren en heb je altijd een actueel overzicht van je inkomende en uitgaande betalingen.

De koppeling met Bizcuit wordt mogelijk gemaakt door de Micro Apps add-in van Microsoft Business Central. Deze add-in breidt Microsoft Dynamics 365 Business Central uit met apps voor specifieke branche- of bedrijfsbehoeftes, waaronder de koppeling met alle Nederlandse banken via Bizcuit.

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Banktransacties automatisch ontvangen in Microsoft Business Central
  • Betaalbatches vanuit Microsoft Business Central eenvoudig betalen
  • Bonnen en facturen afleveren in Microsoft Business Central
  • Uitgebreide matching