KOPPELING

Minox

Realtime Automatisch Boekhouden

Uitgebreide De Minox koppeling is een van de meest uitgebreide koppelingen: Banktransacties worden automatisch afgeleverd in de administratie in Minox.

Betaalbatches worden vanuit Minox klaargezet voor betaling in de Bizcuit app. Vanuit de Bizcuit app kunnen de betalingen geinitieerd worden bij de bank.

In de Bizcuit app scan je al je bonnen en facturen. Na goedkeuring staan de bonnen en facturen direct als boekingsvoorstel klaar in Minox.

Koppel vanuit de Bizcuit app je Minox boekhouding om in Bizcuit je openstaande posten in te zien en direct te betalen.

Met de Minox koppeling hebben ondernemers en starters altijd inzicht in hun actuele bankstanden en kunnen ze snel en efficiënt reageren op veranderingen in hun financiële situatie. De koppeling is een uitgebreide oplossing voor realtime boekhouden en is speciaal ontwikkeld voor de ondernemersapp Bizcuit.

Dankzij de automatische aflevering van banktransacties in Minox, hoef je geen tijd en moeite meer te besteden aan het manueel invoeren van bankgegevens. Dit betekent dat je altijd up-to-date bent over je financiële situatie. Daarnaast kun je met de Bizcuit app op eenvoudige wijze bonnen en facturen scannen en goedkeuren. Hierdoor staan ze direct als boekingsvoorstel klaar in Minox.

Met de Minox koppeling is het ook mogelijk om opstaande posten direct te betalen via de Bizcuit app. Hierdoor kun je je financiële administratie op orde houden en ben je altijd op de hoogte van de actuele status van je openstaande posten.

De Minox koppeling is dus niet alleen een uitgebreide oplossing voor realtime online boekhouden, maar maakt het ook mogelijk om snel en efficiënt te werken en je financiën op orde te houden.

A3
Volledig digitaal met Bizcuit werken levert ons kantoor 30% tijdsbesparing
Davy Litjens A3

Veelgestelde vragen over de Minox koppeling

De Minox koppeling met Bizcuit is een uitgebreide oplossing voor realtime boekhouden.

Het stelt ondernemers en starters in staat om automatisch banktransacties af te leveren in de administratie in Minox, betaalbatches klaar te zetten voor betaling in de Bizcuit app en bonnen en facturen te scannen en goed te keuren.

Hierdoor staan ze direct als boekingsvoorstel klaar in Minox.

De Minox koppeling met Bizcuit werkt door het koppelen van de Minox boekhouding met de Bizcuit app.

Banktransacties worden automatisch afgeleverd in Minox, betaalbatches worden klaargezet voor betaling in de Bizcuit app en bonnen en facturen kunnen worden gescand en goedgekeurd in de Bizcuit app. Hierdoor staan ze direct als boekingsvoorstel klaar in Minox.

De Minox koppeling met Bizcuit biedt vele voordelen, zoals automatische aflevering van banktransacties in Minox, eenvoudig betalen van betaalbatches via de Bizcuit app, het scannen en goedkeuren van bonnen en facturen in de Bizcuit app en direct afleveren in Minox als boekingsvoorstel.

Dit resulteert in een tijdsbesparing van 30% voor administratiekantoren die volledig digitaal werken met Bizcuit.

De Minox koppeling met Bizcuit is geschikt voor ondernemers en starters die hun financiële administratie willen stroomlijnen en willen werken met een realtime boekhoudoplossing.

Het is vooral handig voor ondernemers die veel banktransacties hebben en bonnen en facturen willen scannen en goedkeuren op een eenvoudige manier.

Je kunt de Minox koppeling met Bizcuit aanvragen door de Minox boekhouding te koppelen aan de Bizcuit app. Hiervoor heb je een account bij beide partijen nodig. Neem contact op met de klantenservice van Bizcuit en/of Minox voor meer informatie over het aanvragen van de koppeling.

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Banktransacties automatisch afleveren in de boekhouding
  • Betaalbatches vanuit Minox eenvoudig betalen via de Bizcuit app
  • Bonnen en facturen ontvangen in Bizcuit en automatisch afleveren in Minox
  • Openstaande posten inzien en betalen