KOPPELING

Mollie

Als eigenaar van je online business heb je dagelijks te maken met een heleboel transacties en financiële processen. Het is belangrijk om een goed inzicht te hebben in je online verkopen en de financiële situatie van je bedrijf, om zo de juiste beslissingen te kunnen nemen en je bedrijf op de juiste manier te kunnen sturen. En hoewel je payment service providers je helpt om grip te krijgen op je financiële proces, het administratieve vastleggen van deze transacties in je boekhouding blijft vaak een uitdaging. Bizcuit slaat een brug tussen je online transacties van Mollie en je boekhouding. Dit creëert overzicht en realtime inzicht in jouw online business!

Transactie data realtime inzichtelijk

Je hebt een goedlopende webshop of online business. Met de groei van je bedrijf neemt ook het aantal transacties toe, waardoor het steeds lastiger kan worden om goed overzicht te houden van je online verkopen. Bizcuit zorgt dat je Mollie transactie data realtime inzichtelijk is. Je kunt daarmee niet alleen snel inspringen op verkooptrends, of teruglopende verkopen signaleren en daarop tijdig tijd bijsturen. Zeker net zo belangrijk is grip krijgen, óf behouden op je financiële geldstromen. Dat begint bij goed en actueel inzicht krijgen. Bij Bizcuit helpt dagelijks ondernemers om hun financiële processen te vereenvoudigen, actueel financieel inzicht te geven en administratieve processen te automatiseren.

De Bizcuit koppeling met Mollie geeft je in één opslag het actuele transactiegeschiedenis van je online verkopen in onze app. Daarnaast koppel je deze transacties eenvoudig met je financiële administratie. 

Hoe werkt de Mollie koppeling in Bizcuit?

mollie koppeling bank en boekhouding - Bizcuit

Hoe werk je met de Mollie koppeling in Bizcuit zodat je altijd up-to-date bent? Via Bizcuit kan je Mollie account worden gekoppeld, zo krijg je alle transacties binnen in Bizcuit en kan je via de app je transacties doorsturen naar je boekhouding. Zo zijn transactie direct in je boekhouding verwerkt, dus ook al je Mollie transacties!

Met de Bizcuit ondernemersapp koppel je met een uitgebreide keuze aan financiële pakketten.  Kijk op onze koppelpagina of we jouw pakket ook kunnen koppelen.

De koppeling met Mollie koppeling is een van de meest veelzijdige op de markt. Bizcuit levert duidelijk de transacties, uitbetalingen en kosten bij, waardoor de verwerking in de administratie vlekkeloos verloopt.

Eenvoudig jouw webshop beheren

Met Bizcuit en de Mollie koppeling, krijg je realtime zicht op je transacties. Je hoeft niet meer te wachten op het verwerken van je transacties in je boekhouding, omdat dit direct gebeurt wanneer je een nieuwe transactie ontvangt.

Bizcuit geeft je realtime inzicht in je betalingen en weet je dus altijd of een betaling is uitgevoerd of mislukt. Je kunt de betalingshistorie op elk moment raadplegen, zodat je altijd op de hoogte bent van je inkomsten en uitgaven.

Vragen en antwoorden over de Mollie koppeling 

Bizcuit is een app die ondernemers helpt om hun financiële processen te vereenvoudigen, actueel financieel inzicht te geven en administratieve processen te automatiseren.

De app slaat een brug tussen de online transacties van Mollie en de boekhouding van een onderneming.

Hierdoor is het mogelijk om een realtime overzicht te krijgen van de online verkopen en de financiële situatie van het bedrijf.

De koppeling tussen Mollie en Bizcuit maakt het gemakkelijk om Mollie transacties te integreren in de financiële administratie en geeft ondernemers inzicht in de betalingshistorie en de financiële stromen.

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Je boekhouding altijd helemaal bijgewerkt met Mollie transacties
  • Transacties, settlements en kosten duidelijk uitgesplitst
  • Altijd direct inzicht in de betalingshistorie van je website