KOPPELING

Moneybird

Als drukke ondernemer is het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van je financiële situatie. Met de Bizcuit ondernemersapp krijg je realtime financieel inzicht en bespaar je tijd met het doen van je administratie. Bizcuit biedt de Moneybird gebruiker bankkoppelingen met alle Nederlandse banken, je kunt bonnetjes en facturen inscannen via je mobiel en ze worden automatisch verwerkt en lever je ze af in je administratie. Om een factuur te betalen hoef je ook niet langer naar je bankomgeving. Dat doe je  heel gemakkelijk vanuit de app! Bizcuit biedt naast een naadloze bankkoppeling met alle Nederlandse banken, ook koppelingen met betaalproviders, salarispakketten en meer!

Up-to-date cijfers

Als ondernemer wil je graag met up-to-date cijfers werken en vanuit de actualiteit werken. Je bent druk met je bedrijf en de administratie wordt vaak als een lastige klus ervaren. Toch is het voeren van een administratie een bittere noodzaak waar je ongemerkt veel tijd aan kwijt kunt zijn. 

En niets menselijks is ook een ondernemer vreemd. Lastige klussen worden vaak vooruitgeschoven tot het laatste moment. Stel jij ook je administratieve werkzaamheden uit? Met Moneybird en Bizcuit kun je veel werk gelukkig automatiseren, waardoor je niet klem komt te zitten tussen een berg administratie en de btw-aangifte. Weg met die btw-aangifte stress! 

Wat je als ondernemer nodig hebt is inzicht in je financiën. Gelukkig geeft Bizcuit je dit inzicht en zie je direct in één opslag waar je aan toe bent. Het actuele saldo van al je bankrekeningen en facturen die nog betaald moeten worden – handig en overzichtelijk in één app.

Moneybird bankkoppeling met meer

bankkoppeling voor Moneybird

Je bankrekening(en) koppelen met je boekhouding? Bizcuit is jouw missing link. We maken een koppeling met jouw bankrekening. Wist je dat je standaard tot 3 bankrekeningen met de Bizcuit app koppelt? Maar er is meer! Want wat maakt de koppeling van Bizcuit eigenlijk zo bijzonder vraag je je misschien wel af? 

Je kunt zowel privé als zakelijke bankrekeningen koppelen. Daarnaast bieden sommige klanten ook commerciële of premium koppelingen die additionele functionaliteit biedt.

Wanneer je jouw Moneybird account koppelt kun je ook de openstaande posten inzien in onze app, betalen en afleveren in je boekhoudpakket.  

Scan, herken, boek en betaal

Met de Bizcuit ondernemersapp kun je eenvoudig bonnetjes en facturen scannen en herkennen via je mobiel. Ook het uploaden, importeren en mailen naar de app is mogelijk. Doordat de app gebruik maakt van geavanceerde herkenningstechnologie is een bonnetje of factuur in een handomdraai herkent. Alle gegevens check je nog even voordat je bevestigd. Je kunt deze nu naar je boekhouding sturen. 

De voordelen? 

  • scannen van je bonnetjes via je mobiel
  • snelle herkenning van facturen (< 4 sec)
  • direct boeken in Moneybird
  • hoge herkenningsgraad (>95%)

Iedere maand zijn de eerste 50 bonnetjes en facturen die je verwerkt gratis inbegrepen in je standaard abonnement. De facturen worden afgeleverd in je gekoppelde Moneybird account. Dat is automatische factuurverwerking!

Moneybird-scan-app-bonnetjes-facturen

Betalen van facturen uit Moneybird

betalen van facturen in de Bizcuit app

De Bizcuit ondernemersapp biedt de mogelijkheid om direct betalingen te verrichten vanuit de app. De inkoopfacturen importeer je automatisch vanuit Moneybird in de app. Maar  inscannen of mailen kan natuurlijk ook. 

Betalen van inkoopfacturen via een gekoppelde bankrekening naar keuze wordt daarna een fluitje van een cent. 

Je hoeft je geen zorgen te maken of je wel het juiste factuurnummer, betalingskenmerk, factuurbedrag of IBAN hebt ingevoerd. We herkennen de factuurgegevens met hoge nauwkeurigheid! En betalen? Het is een kwestie van een paar klikken.

Betalen uit de Bizcuit app scheelt je bovendien dat je apart in moet loggen bij je bank. Je voorkomt fouten die ontstaan door handmatige invoeren van betaalgegevens. Je financiële  administratie stroomlijnen en automatiseren levert je dus veel meer op dan alleen tijdwinst! 

Gerelateerd

Veelgestelde vragen over de Moneybird koppeling

Vragen en antwoorden over de Moneybird koppeling

De koppeling tussen Bizcuit en Moneybird maakt het mogelijk om automatisch banktransacties af te leveren in Moneybird en bonnen en facturen die je ontvangt en goedkeurt in de Bizcuit app automatisch af te leveren in Moneybird.

Je bespaart tijd en moeite doordat je geen bonnetjes meer hoeft te bewaren of te zoeken, nooit meer opstaande posten vergeet en niet meer handmatig banktransacties hoeft over te typen of bonnetjes uit te printen. Bovendien kun je altijd inzicht houden in je financiële situatie, omdat alle transacties automatisch worden afgeleverd in Moneybird.

Met de Bizcuit app kun je eenvoudig en snel opstaande posten betalen, BTW vragen voor je ontvangen bonnen en facturen, en rapporten genereren voor je boekhouder of accountant.

Je kunt je Moneybird boekhouding eenvoudig en snel koppelen aan de Bizcuit app. Log in op de Bizcuit app en volg de instructies om je Moneybird-account te koppelen.

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Onbeperkt banktransacties afleveren in je boekhouding
  • Bonnen en facturen verwerken en afleveren
  • Openstaande posten bekijken en betalen