KOPPELING

Multivers Online

Met de Multivers Online bankkoppeling van Bizcuit kun je openstaande posten inzien, goedkeuren en direct betalen vanaf je verbonden bankrekening(en). Je bestanden met bankrekeninginformatie stuur je automatisch periodiek door naar je boekhouder voor verwerking in Multivers Online. Dit kan zelfs meerdere keren per dag zonder dat je bestanden aan het downloaden bent. Dankzij de Multivers koppeling manage jij je business met focus. Openstaande posten betaal je gemakkelijk vanaf je smartphone met de Bizcuit-app. Geen gedoe met verschillende applicaties en bankomgevingen, maar alles overzichtelijk en gemakkelijk in één app.

Realtime financieel inzicht voor Multivers Online

Als ondernemer is het belangrijk om een goed overzicht te hebben van je financiële situatie, je wilt graag up-to-date cijfers. Met een actuele administratie kun je beter geïnformeerde beslissingen maken. Wanneer je administratie niet actueel is dan is je boekhouding een afspiegeling van het verleden en niet het nu. Bij Bizcuit geloven we dat ondernemer geholpen zijn met een actueel financieel inzicht en dat ze verlost worden van de administratieve taken en verplichtingen.

Met de ondernemersapp van Bizcuit kun je veel werk automatiseren en dat scheelt je enorm veel tijd! Met de Mutivers Online van Bizcuit zie je bijvoorbeeld direct het actuele saldo van al je (zakelijke) bankrekeningen. Maar we doen meer…

Snel verwerken van facturen

Een andere mogelijkheid die de Multivers koppeling van Bizcuit biedt is het scannen en herkennen van bonnen en facturen. Hierna kun je ze voor verwerking direct doorsturen naar je Multivers Online administratie. Je hebt via onze app de optie om facturen te uploaden, importeren of te scannen. Ze worden snel herkend op de belangrijkste velden zoals debiteur, factuurdatum, vervaldatum en factuurbedrag. Dat gebeurt op basis van machine learning technologie, waardoor Bizcuit een van de meest accurate oplossingen is om facturen te verwerken. Nadat je de output hebt gecontroleerd kun je verder.

Openstaande posten

Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de openstaande posten: facturen die nog niet betaald zijn door klanten of aan leveranciers. Met Bizcuit zie je jouw openstaande facturen overzichtelijk in onze app.

De Multivers bankkoppelingen

Een groot voordeel van Bizcuit is dat je gemakkelijk meerdere bankkoppelingen kunt onderbrengen in de app. Hierdoor beheer je in één platform je financiële gegevens van meerdere banken. Daarmee stuur je eenvoudig je bankrekening transactiedata door naar je boekhouder voor verwerking in Multivers Online. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld meerdere zakelijke bankrekeningen hebt of een aparte valuta rekening. 

De bankkoppelingen voor Multivers die Bizcuit gebruikt ondersteunen zowel PSD2- als commerciële- en premium koppelingen. Je krijgt standaard 3 bankkoppelingen in je abonnement. Heb je meer bankrekeningen? Dan kun je die eenvoudig toevoegen tegen €1,00 per maand per bankrekening. 

Wanneer je jouw Multivers account koppelt met je bankrekening(en) kun je banktransacties, bonnen en facturen ophalen uit je Multivers boekhouding. Je kunt zo openstaande inkoop- en verkoopfacturen bekijken vanuit de Bizcuit App en direct betalen vanaf je gekoppelde bankrekening.

Snel openstaande posten betalen

Het betalen van openstaande posten kan een tijdrovende klus zijn, vooral als je grotere volumes facturen moet verwerken van verschillende debiteuren. Met de Bizcuit koppeling voor Multivers Online kun je dit proces eenvoudiger stroomlijnen. Openstaande facturen kun je vanuit de Bizcuit app betalen. Je openstaande inkoopfacturen haal je eenvoudig op vanuit Multivers Online. Je kunt de facturen ook uploaden in de app of inscannen via je mobiel. Hierna kun je snel en foutloos betalen.  Je hoeft niet meer apart in je bankomgeving in te loggen en de betaling en betalingskenmerken van het bonnetje of factuur handmatig over te typen. Dat scheelt je veel tijd en voorkomt onnodige fouten. Als ondernemer heb je zo controle over je financiën, zonder de zorg van je administratie.

Veelgestelde vragen over Multivers Online

Vragen en antwoorden over de Multivers Online bankkoppeling

De Multivers bankkoppeling van Bizcuit is een integratie die het mogelijk maakt om openstaande posten in te zien, goed te keuren en direct te betalen vanaf je verbonden bankrekeningen. Dit alles kan worden beheerd vanuit één handige app.

Je kunt de Multivers Online bankkoppeling eenvoudig opzetten in Bizcuit. Dit doe je door jouw bank te selecteren in Bizcuit en in te stellen met welke frequentie je een output file wilt versturen naar een mail of Dropbox account. Dit gebeurt vervolgens automatisch vanaf de volgende dag en scheelt jou en je boekhouder weer veel tijd. Je administratie is vanaf nu altijd up-to-date!

Ja, het is mogelijk om meerdere bankkoppelingen te maken met Bizcuit. Dit is vooral handig als meerdere bankrekeningen gebruikt. Met Bizcuit koppel je zowel je zakelijke- en privérekening van verschillende banken. Bij sommige banken koppel je ook je spaarrekening.

Met de Multivers bankkoppeling van Bizcuit kun je openstaande posten direct en gemakkelijk betalen vanuit de app. Bizcuit herkent de factuur, haalt de betaalgegevens eruit en de gebruiker keurt de betaling goed.

Dankzij de Multivers bankkoppeling van Bizcuit kun je je financiële situatie eenvoudig beheren. Door openstaande posten in te zien, facturen te bekijken en deze direct te betalen, houd je je cashflow goed onder controle.

Het is een handige tool voor ondernemers die hun financiële administratie willen vereenvoudigen en tijd willen besparen.

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Automatisch betaalbestanden doorsturen
  • Openstaande posten betalen zonder overtypen
  • Slim facturen verwerken