KOPPELING

Mysolution

Ontvang automatisch banktransacties vanaf al je bankrekeningen in Mysolution met de koppeling van Bizcuit.

Dankzij de koppeling van Bizcuit is het mogelijk de verloning en facturatie binnen Mysolution te automatiseren. Daarnaast kunnen gebruikers in een paar klikken openstaande posten betalen en betaalbatches verwerken vanaf de gekoppelde bankrekening. Geen bestanden exporteren en weer importeren, maar een geautomatiseerde flow van de administratie naar de bank.

Automatisering van verloningen en facturatie


Bizcuit biedt digitale ondersteuning voor het MKB, waaronder de automatisering van verloningen en facturatie. Door de koppeling met Mysolution kunnen ondernemers banktransacties automatisch ontvangen vanaf al hun bankrekeningen. Hierdoor bespaart men tijd en heeft men altijd overzicht over de financiën.

Openstaande betaalbatches makkelijk verwerken

Met de Mysolution cloudoplossing wordt het proces van recruitment, uitzenden en detacheren vergemakkelijkt. Zo ontzorgt Mysolution de gebruiker tijdens het gehele proces. Ook de openstaande posten en betaalbatches kunnen in een paar klikken verwerkt worden via de gekoppelde bankrekening. Dit betekent geen bestanden meer exporteren en weer importeren, maar een geautomatiseerde flow van de administratie naar de bank.

Totaal oplossing

De digitale ondersteuning van Bizcuit en de cloudoplossing van Mysolution bieden elk specialisme één krachtige oplossing. Hierdoor kunnen ondernemers zich concentreren op wat er echt toe doet, namelijk hun bedrijf en hun klanten. Meer informatie over de oplossingen van Mysolution is beschikbaar op hun website.

Voor elk specialisme één krachtige oplossing

De cloudoplossing van Mysolution ondersteunt de digitale front-, mid- én backoffice. Zo ontzorgen zij je tijdens het gehele proces van recruitment, uitzenden en detacheren. Meer weten over de oplossingen van Mysolution.

Wil je de verloning en facturatie binnen MySolution automatiseren en zo veel tijd besparen? Klik dan op de button hieronder om een Bizcuit account aan te maken.

Veelgestelde vragen over Mysolution

Wat is de koppeling van Bizcuit met Mysolution?

De koppeling van Bizcuit met Mysolution zorgt ervoor dat ondernemers automatisch banktransacties kunnen ontvangen vanaf al hun bankrekeningen. Hierdoor worden verloningen en facturatie geautomatiseerd en bespaart men tijd en heeft men altijd overzicht over de financiën.

Welke voordelen biedt de koppeling van Bizcuit met Mysolution?

Met de koppeling van Bizcuit met Mysolution kunnen gebruikers banktransacties automatisch ontvangen vanaf al hun bankrekeningen. Hierdoor besparen ze tijd en hebben ze altijd overzicht over de financiën. Ook kunnen openstaande posten en betaalbatches makkelijk verwerkt worden via de gekoppelde bankrekening, zonder bestanden te exporteren en weer te importeren.

Hoe werkt de koppeling van Bizcuit met Mysolution?

Door de koppeling van Bizcuit met Mysolution worden banktransacties automatisch ontvangen vanaf al je bankrekeningen. Dit betekent dat verloningen en facturatie geautomatiseerd worden en dat openstaande posten en betaalbatches makkelijk verwerkt kunnen worden via de gekoppelde bankrekening.

Is de koppeling van Bizcuit met Mysolution veilig?

Ja, de koppeling van Bizcuit met Mysolution is veilig. Bizcuit maakt gebruik van de hoogste standaarden voor veiligheid en privacybescherming, zoals encryptie en tweestapsverificatie. Bovendien is de koppeling PSD2-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan Europese richtlijnen voor betalingsverkeer.

Hoe kan ik de koppeling van Bizcuit met Mysolution gebruiken?

Om gebruik te maken van de koppeling van Bizcuit met Mysolution dien je een Bizcuit account aan te maken. Vervolgens kun je de koppeling activeren en in een paar klikken banktransacties automatisch ontvangen vanaf al je bankrekeningen en verloningen en facturatie automatiseren.

Wat als ik meer informatie wil over de oplossingen van Mysolution?

Voor meer informatie over de oplossingen van Mysolution kun je terecht op hun website. Hier vind je meer informatie over de cloudoplossingen die zij bieden voor recruitment, uitzenden en detacheren.

Bankkoppeling

Wat kun je met deze koppeling doen?

  • Banktransacties automatisch ontvangen
  • Betaalbatches eenvoudig betalen
  • Verloning en facturatie automatiseren