AutomaaT GO gebruikt de document management oplossing van Bizcuit

AutomaaT GO is het grootste online garagesoftwarepakket van Nederland en werkt volledig in de cloud. De software is opgebouwd uit modules, waarmee de gebruikers het pakket zelf samenstellen. Autowerkplaatsen en -handelaren gebruiken AutomaaT GO onder andere voor facturatie, aftersales, voorraadbeheer en klantmanagement. De software heeft een geïntegreerd boekhoudpakket, maar koppelt ook met externe boekhoudpakketten.

AutomaaT GO gaat de bankenkoppeling, de betaalmogelijkheden en het document managementsysteem van Bizcuit volledig met de eigen oplossing integreren. Het is het eerste softwarepakket dat Bizcuit gaat gebruiken als geïntegreerde document managementoplossing. AutomaaT GO gaat dankzij deze integratie banktransacties ophalen, betalingen verrichten en documenten digitaal verwerken. Gebruikers van AutomaaT GO hebben daarmee een alles-in-een oplossing voor hun administratie en besparen hiermee veel handmatig werk. Zo houden ze tijd over voor het belangrijkste: hun onderneming.

“Dankzij deze unieke integratie bieden we onze gebruikers het beste van beide applicaties. Ons specialisme in garagesoftware wordt perfect gecombineerd met de innovatieve document managementoplossing, de betaalmogelijkheden en de bankkoppeling van Bizcuit. We maken het werken voor de garages op deze manier efficiënter en leuker.” Erik Wieberdink – Technisch Directeur bij AutomaaT GO

Haal meer uit financiële data met Bizcuit. Ondernemers beheren hun financiële administratie gemakkelijk en snel in de Bizcuit app. Van documenten scannen, facturen versturen tot en met betaalopdrachten uitvoeren. Zo hebben ondernemers altijd een duidelijk overzicht van hun financiële situatie en hebben zij meer tijd om te doen waar ze echt goed in zijn: ondernemen. Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren voor hun gebruikers in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl!

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.

We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Neem je contact met ons op?

Gerelateerde artikelen