Bizcuit CEO Hessel Kuik is één van de tien meest succesvolle CEOs van 2021!

Hessel Kuik, CEO van Bizcuit Group is genoemd als één van de tien meest succesvolle CEO’s die een verschil maken in 2021. CIO Views, hét vakblad gericht op het geven van relevante inzichten rondom bedrijfsstrategieën en achtergrondverhalen, heeft onze CEO Hessel Kuik geïnterviewd en brengt het verhaal achter Bizcuit.

Wij als Bizcuit zijn daar uiteraard ontzettend trots op. In het interview staat het verhaal van Bizcuit mooi beschreven. Hessel geeft inzicht in zijn motivatie en de reis die hij heeft gemaakt van starter tot CEO en ondernemer. Het is een inspirerend verhaal. Een must-read voor iedereen die ons bedrijf volgt!

‘Als je bestaande klanten jouw belangrijkste groeimotor zijn, kan je er echt trots op zijn wat je aan het bereiken bent’ – Hessel Kuik, CEO Bizcuit Group

In het interview vertelt Hessel Kuik over de stappen die hij gemaakt heeft in de afgelopen jaren. Daarbij staat zijn eigen motivatie, maar ook de motivatie en passie van het hele Bizcuit Team, centraal. In het interview lees je meer over ondernemerschap en over hoe Bizcuit het leven van ondernemers makkelijker maakt.

‘Onze ambitie is om met Bizcuit de beste ondernemers-app in Europa te zijn. Ons doel is om onze klanten en partners op de best mogelijke manier te bedienen, hen tijd terug te geven en beter te ondersteunen bij besluitvorming, waardoor ze zich beter kunnen richten op het runnen van hun bedrijf.’ – Hessel Kuik, CEO Bizcuit Group

Benieuwd naar het volledige interview met CIO Views?

Check hem dan hier! (Bizcuit vanaf pagina 20!)

Gerelateerde artikelen