Bizcuit en Lyanthe verstevigen relatie tussen ondernemer en accountant.

Het partnership tussen Bizcuit en Lyanthe maakt het leven van ondernemers makkelijker doordat zij in één app alle documenten, banktransacties en betalingen bij elkaar hebben, terwijl accountants door de automatische aanlevering van gegevens hun boekhoudproces verder automatiseren. Daarmee worden de voordelen van Lyanthe’s Always-On Accounting methodiek toegankelijk voor gebruikers van de Bizcuit ondernemerapp: altijd actueel inzicht en een grote tijdsbesparing door makkelijker gegevens aanleveren en betalingen verrichten

Bizcuit en Lyanthe zijn een partnership aangegaan. Daar waar Bizcuit gericht is op het leven van ondernemers makkelijker maken, richt Lyanthe zich op procesoptimalisatie in pre-accounting voor accountants. Het partnership stelt de ondernemer in staat om het pre-accounting proces vanuit Bizcuit eenvoudig vanuit één app uit te voeren, terwijl het accountantskantoren die gebruik maken van Lyanthe in staat stelt om ondernemers sneller inzicht te geven in hun cijfers.

Bizcuit Ondernemersapp
De Bizcuit app is een multifunctionele Ondernemersapp die het leven van ondernemers makkelijker maakt. Zo kun in de app je facturen en bonnen ontvangen via mail, scan of upload en worden deze na goedkeuring van de ondernemer automatisch afgeleverd in een gekoppeld boekhoudpakket. Ook kan de ondernemer de betaling direct vanuit de app uitvoeren. De ondernemer heeft zo alle documenten, bankrekeninginformatie en betalingen handig bij elkaar in één app. Door de slimme koppelingen die Bizcuit heeft gebouwd met verschillende business applicaties wordt de bedrijfsadministratie van de ondernemer aanzienlijk vereenvoudigd.

Lyanthe

Een continu, geautomatiseerd boekhoudproces verhoogt de snelheid, consistentie en kwaliteit en maakt het mogelijk om gegevens in real-time te delen met ondernemers. Lyanthe helpt accountants om de methodiek van “Always-on” accounting over te nemen, en gemakkelijk de overgang naar een volledig geautomatiseerd werkproces te realiseren. Lyanthe levert diensten  die het mogelijk maken om tot wel 90% van alle in- en verkoopfacturen volledig automatische te boeken. Van factuur tot boeking zonder enige menselijke interventie en volledig in control.


Voordelen

  • Digitale verwerking en betaling van facturen in één app
  • continu geautomatiseerd boekhoudproces
  • Bonnen en facturen scannen, herkennen, betalen en afleveren in je boekhouding
  • verbeterd inzicht in bedrijfsprestatie

Gerelateerde artikelen