kvk innovatie top100 finalist

Bizcuit finalist KvK Innovatie Top100

De KVK presenteert elk jaar de KVK Innovatie Top 100, een etalage vol succesvolle innovaties uit het midden- en kleinbedrijf. Bizcuit is trots op de finale nominatie die wij ontvingen van de Kamer van Koophandel voor de Innovatie Top100 voor dit jaar. De afgelopen 17 jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het mkb. Elk jaar stelt een deskundige jury een nieuwe ranglijst vast. Dit jaar gaat de nummer één er uiteraard met de grootste eer vandoor. Het is een kwalificatie dat je als bedrijf voorop loopt en innovatief bezig bent in jouw branche.

Keurmerk

Voor Bizcuit is het belangrijk dat ondernemers zich op ondernemen kunnen richten en niet bezig zijn met de administratie. Wij ontwikkelden speciaal voor ondernemers een platform waarbij in de administratie direct de financieringsmogelijkheden zichtbaar zijn op basis van o.a. de betaal- en factuurinformatie

Door een samenwerking tussen Rabobank en Bizcuit krijgen ondernemers direct te zien hoeveel kortlopende financiering zij kunnen krijgen en tegen welk tarief. Met dit factuur financieren worden kleine ondernemers in staat gesteld zelf effectief hun cashflow te managen zonder afhankelijk te zijn van de grillige betaalmoraal van hun klanten.

Ook je facturen financieren? Klik dan op onderstaande button en maak een Bizcuit account aan.

Gerelateerde artikelen