Automatisch banktransacties laden in Unit4 Financials

Het is nu mogelijk om volledig automatisch bankafschriften van iedere bank in Nederland in Unit4 Financials te laden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de PSD2 bankenkoppeling van Bizcuit. Deze koppeling is geïntegreerd in Diesis Bank Statements, dé oplossing voor bankafschriftverwerking met Unit4 Financials.

Unit4 Financials biedt veel meerwaarde in het verlichten van je financiële administratieve lasten en geeft veelzijdige inzichten uit één informatiebron. Diesis Bank Statements is dé state-of-the-art cloud oplossing voor het verwerken van bankafschriften in Unit4 Financials. Het biedt een rijke functionaliteit waarmee je vanuit één administratie jouw bankrekeningen in meerdere Unit4 Financials bedrijven kunt verwerken. Het toewijzingsproces aan bijvoorbeeld openstaande facturen kan op basis van herkenningsregels volledig automatisch verlopen. De oplossing werkt eenvoudig en is intuïtief opgezet.

In samenwerking met Bizcuit heeft Diesis een PSD2 koppeling ontwikkeld waarbij bankafschriften van alle Nederlandse banken zonder tussenkomst verwerkt kunnen worden in Unit4 Financials. Deze koppeling is geïntegreerd in de Diesis Bank Statements oplossing. Geen gedoe meer met internetbankieren, bestanden downloaden en importeren. Dat scheelt tijd!

Met PSD2 kan een automatische en veilige koppeling gemaakt worden tussen je bank(en) en een (gelicenseerd) platform van PSD2 diensten.

Voordelen zijn:

  • Een up-to-date boekhouding
  • Tijdsbesparing
  • Actueel inzicht in de cashflow
  • Minder fouten

Bekijk al onze koppelingen hier.

Gerelateerde artikelen