Blue Tulip Awards FINANCE FINALIST

Bizcuit stond in de finance van de Blue Tulip Awards in de categorie Finance! Dit is de derde keer op rij dat Bizcuit genomineerd is voor een Blue Tulip Award en dit keer waren we zeer dicht bij de titel van meet innovatieve Finance oplossing!

Bizcuit streeft er naar het leven van de ondernemer makkelijker te maken door alle processen samen te voegen in één tool. Geen gedoe met verschillende tools. Je hele financiële administratie in één app. Multi banking overzicht, scan & herken, facturatie, direct betalen vanuit de app, en uiteraard koppelen met je bank, boekhoudprogramma en salarissoftware.

The Blue Tulip Awards is een initiatief van Accenture, voorheen bekend onder de naam Accenture Awards. The Blue Tulip Awards streeft er met naar het grote start-up ecosysteem van startende ondernemers, grote bedrijven, accelerators, investeerders en andere innovatiepartners te vergroten en groei te stimuleren.

Bizcuit streed op 11 juni met in de finale om de titel van meest innovatieve Finance oplossing. RTL Z deed live verslag van het event. De winnaar is Trust Stamp geworden. Gefeliciteerd! Helaas heeft Bizcuit dus niet gewonnen maar we zijn zeer trots op deze prestatie!

Bizcuit Finalist Blue Tulip Awards

Gerelateerde artikelen