Automatisch ophalen banktransacties in Unit4 Financials met Diesis

Diesis is in 2005 gestart als consultancy bedrijf. Sindsdien begeleiden ze een groot aantal organisaties met het optimaliseren van financiële administratieve diensten en processen. Zij hebben zich gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van het proces vanaf de ontvangst van een order tot aan het versturen van de verkoopfactuur. Daarnaast zijn zij sterk in het ontwikkelen van aanvullende oplossingen voor Unit4 Financials, waarmee die applicatie nog meer functionaliteit krijgt.

Diesis en Bizcuit werken samen om de Bank Statements oplossing voor Unit4 Financials te koppelen met alle Nederlandse banken. Zo worden banktransacties geautomatiseerd ingeladen in Unit4 Financials waardoor een compleet en actueel overzicht ontstaat van de financiële situatie. Hierdoor is handmatige verwerking niet meer nodig en worden onnodige fouten voorkomen.

“Met het automatisch kunnen inladen van banktransacties via het Bizcuit PSD2 platform zetten we een mooie stap in het verder automatiseren van financiële processen bij onze klanten. Bizcuit is een betrouwbare partner gebleken tijdens het ontwikkelen van de koppeling. Ze bieden een veilige en door De Nederlandse Bank gecertificeerde oplossing die wij met vertrouwen inzetten bij onze klanten. In de nabije toekomst zien wij meer mogelijkheden als het gaat om integraties tussen Unit4 Financials en de banken, denk bijvoorbeeld aan het veilig uitvoeren van betalingen” Tino Wendriks, Managing Director Diesis

Haal meer uit financiële data met Bizcuit. Ondernemers beheren hun financiële administratie gemakkelijk en snel in de Bizcuit app. Van documenten scannen, facturen versturen tot en met betaalopdrachten uitvoeren. Zo hebben ondernemers altijd een duidelijk overzicht van hun financiële situatie en hebben zij meer tijd om te doen waar ze echt goed in zijn: ondernemen. Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren voor hun gebruikers in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl!

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.

We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Neem contact met ons de email button hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gerelateerde artikelen