Kordaat Ondernemen en Bizcuit lanceren een gezamenlijke app om ondernemers te helpen

Sinds 2018 worden ondernemers geholpen door Kordaat Ondernemen in alle facetten van het ondernemerschap. Dat doen ze op de vier gebieden die bij het ondernemerschap horen: administratie, inzicht in bedrijfsprocessen, inzicht in mens en propositie en toekomst van het bedrijf. 

Kordaat Ondernemen en Bizcuit snappen dat de financiële administratie niet het favoriete klusje is van de ondernemer. Bizcuit maakt de administratie zo leuk en makkelijk mogelijk voor ondernemers. Geen gedoe met verschillende tools. Alle documenten, bankrekeningen en betaalopdrachten in één app. Kordaat Ondernemen zal vanaf heden de Bizcuit app, geheel in eigen stijl, aan hun klanten aanbieden zodat ze nog meer tijd hebben om te doen waar ze goed in zijn: ondernemen

Klanten van Kordaat Ondernemen kunnen met de Kordaat app - powered by Bizcuit –bankieren, factureren en documenten bewaren zoals bonnen en facturen. Op de achtergrond komen deze documenten en banktransacties automatisch in de boekhouding terecht. De app koppelt met alle banken en boekhoudpakketten. Dat is pas handig!” – Gert-Jan Mannak, directeur en mede-eigenaar Kordaat Ondernemen. 

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.

We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Stuur ons een email.

Gerelateerde artikelen