Moneybird bankkoppeling en directe betaling vanuit de boekhouding

Bankrekeningen koppelen

Moneybird gebruikers koppelen eenvoudig bankrekeningen aan Moneybird via Bizcuit. Het enige wat je hoeft te doen is vanuit de Bizcuit app je bankrekening(en) en je Moneybird account te koppelen.

Zodra je bent gekoppeld, worden banktransacties van iedere bank in Nederland automatisch afgeleverd in Moneybird. Bizcuit kan standaard 3 bankrekeningen koppelen, waaronder ook privé- spaar- en g-rekeningen* Mocht je meer bankrekeningen gebruiken dan kun je deze toevoegen tegen een meerprijs van €1,00 per rekening per maand.

Via Bizcuit koppel je rekeningen van de volgende banken:

  • ING
  • Rabobank
  • ABN Amro
  • SNS Bank
  • Regiobank
  • ASN Bank
  • Triodos bank
  • bunq
  • KNAB

Scan en herkennen van bonnetjes en facturen

Gedoe met bonnen en facturen afhandelen is ook verleden tijd: deze ontvang je via email, upload of scan en worden in de Bizcuit app realtime herkend. Het enige wat jij hoeft te doen is ze goed te keuren en ze worden automatisch afgeleverd in Moneybird. 

Openstaande facturen betalen

Met de bankenkoppeling haal je niet alleen automatisch meerdere keren per dag transacties op maar betaal je ook eenvoudig de openstaande facturen. Bekijk in de Bizcuit app je openstaande facturen vanuit Moneybird en betaal deze direct vanaf je gekoppelde bankrekening. Je bespaart hiermee niet alleen tijd, ook is de kans op fouten kleiner geworden, omdat je niet heen en weer hoeft te gaan tussen je boekhouding en bankomgeving om een factuur te betalen. Factuur betalen? Direct, snel en makkelijk vanuit de Bizcuit app  vanaf je desktop of mobiel. 

Voordelen van de Moneybird bankkoppeling

Door de koppeling tussen Moneybird en Bizcuit heb je dus al je documenten, betalingen en bankinformatie bij elkaar in één handige app, de Bizcuit app. Zo heb je alles in de hand, bespaar je tijd en heb je een compleet en up-to-date administratie. Jij hebt meer tijd om te ondernemen en ook je boekhouder is blij!

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl! We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Stuur ons een email!

Gerelateerde artikelen