OWNER vernieuwt financieel vastgoedbeheer dankzij bankenkoppelingen

OWNER maakt sinds 2018 vastgoedbeheer simpel en biedt alle functies die je als eigenaar of beheerder zoekt met handige modules. Dankzij deze gebruiksvriendelijke software kunnen commerciële vastgoedeigenaren en -beheerders zich ongestoord bezighouden met hun portefeuille.

Bizcuit zal de financiële module van OWNER verrijken door automatische aanlevering van banktransacties. De OWNER-gebruiker koppelt zijn bankrekening(en) via Bizcuit en de banktransacties worden automatisch in de module ingeladen en overzichtelijk getoond. Zo hebben gebruikers van OWNER altijd inzicht en controle over de financiële status van hun vastgoed op één plek.

“Door de automatische bankenkoppeling hebben vastgoedeigenaren en -beheerders altijd een up-to-date inzicht in betaalde huren, onderhoudskosten, en meer. Omdat de betaalstatus van een factuur automatisch wordt bijgewerkt, bespaar je veel tijd en moeite. Daarnaast zie je in één handig overzicht welke facturen binnen de termijn zijn voldaan en kun je indien nodig direct actie ondernemen.” – Huub van Buul, CEO OWNER.

Haal meer uit financiële data met Bizcuit. Ondernemers beheren hun financiële administratie gemakkelijk en snel in de Bizcuit app. Van documenten scannen, facturen versturen tot en met betaalopdrachten uitvoeren. Zo hebben ondernemers altijd een duidelijk overzicht van hun financiële situatie en hebben zij meer tijd om te doen waar ze echt goed in zijn: ondernemen. Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren voor hun gebruikers in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl!

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.

We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Je kunt contact opnemen voor het plannen van een kennismaking.

Gerelateerde artikelen