PIN Voorschot verbetert het aanvraagproces Zakelijke financiering

Ondernemers worden sinds 2015 door PIN Voorschot geholpen met een passende zakelijke lening. De financiering wordt via de pintransacties terugbetaald middels een vast percentage van de dagomzet. Zo wordt de zakelijke lening naar draagkracht binnen 3, 6 of 12 maanden afgelost.

Bizcuit zal PIN Voorschot helpen bij het beoordelen van de financieringsaanvraag. De klant koppelt zijn bankrekening via Bizcuit en zo kunnen de historische banktransacties worden ingeladen. PIN Voorschot kan zo de ondernemer beter bedienen met een passende en verantwoorde financiering.

“Met PIN Voorschot maken we het aanvragen van een financiering graag zo makkelijk mogelijk. Door je bankrekening te koppelen via Bizcuit kan je makkelijk de gegevens aanleveren en heb je als ondernemer de handige Bizcuit app om je bank, facturen en betalingen op één plek te managen.” – Diederik Werdmölder, oprichter PIN Voorschot.

Haal meer uit financiële data met Bizcuit. Ondernemers beheren hun financiële administratie gemakkelijk en snel in de Bizcuit app. Van documenten scannen, facturen versturen tot en met betaalopdrachten uitvoeren. Zo hebben ondernemers altijd een duidelijk overzicht van hun financiële situatie en hebben zij meer tijd om te doen waar ze echt goed in zijn: ondernemen. Softwarepartners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren voor hun gebruikers in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl!

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl.

We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Je kunt ons een email sturen via onderstaande button!

Gerelateerde artikelen