Hessel Kuik spreker Toekomst van het betalingsverkeer

Het ecosysteem en de waardeketen van het betalingsverkeer is behoorlijk aan het veranderen met de komst van fintech spelers zoals Bizcuit.  Het businessmodel voor betalingen verandert door aangepaste verwachtingen van klantwensen enerzijds, en anderzijds ook door de verschillende wetten en regels waar invulling aan moet worden gegeven, zoals bijvoorbeeld PSD2. Daarbij volgen technologische innovaties elkaar in rap tempo op. De versmelting van offline en virtuele werelden bieden zowel kansen als risico’s. Het waarborgen van identiteit en voorkomen van fraude zijn dan ook erg van belang binnen het betalingsverkeer. Waar de digitale euro een stabiel anker moet vormen voor ons geld in het digitale tijdperk, moet volgens de Europese Commissie de invoering van Instant Payments worden versneld.

CEO van Bizcuit, Hessel Kuik, zal op 16 maart a.s. spreker zijn op het toekomst van het Betalingsverkeer congres. Dit is dé ontmoetingsplaats voor Payment Professionals in Nederland.

Ben jij, als payment professional, ook benieuwd naar de ins en outs en de impact van deze verschillende ontwikkelingen op jouw rol? Kijk jij ernaar uit om hierover het gesprek aan te gaan met andere market peers? Schrijf je dan in bij het Toekomst van het Betalingsverkeer congres op 16 maart 2023 in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Locatie
Beurs van Berlage,
Damrak 243, 1012 ZJ
te Amsterdam

Kosten
De kosten voor het bijwonen van het congres bedragen 899 euro per persoon.

Gerelateerde artikelen