Springleaf maatwerk RPA-bankkoppelingen via Bizcuit

Springleaf helpt bedrijven om hun bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. Middels ‘Robotic Process Automation’ (RPA) automatiseert Springleaf eenvoudige, repetitieve handelingen. Veel financials zullen de frustratie herkennen van het elke keer moeten inloggen in internetbankieren, de banktransacties downloaden, e-mailen en uploaden om de boekhouding op orde te krijgen. Springleaf en Bizcuit hebben daarom de handen ineengeslagen en introduceren een nieuwe RPA-bankkoppeling die ondernemers een enorme tijdswinst oplevert door dit proces te automatiseren voor alle boekhoud- en ERP-pakketten.

Veel ERP- en boekhoudpakketten hebben bankkoppelingen, maar lang niet alle pakketten. Daarnaast koppelen niet alle pakketten alle banken. Voor gebruikers van deze pakketten is er nu een oplossing!

De nieuwe koppeling tussen Springleaf en de Bizcuit app maakt het mogelijk om banktransacties direct én veilig automatisch via een API-koppeling bij de bank op te halen. Via de RPA-oplossing van Springleaf worden deze banktransacties vervolgens dagelijks automatisch naar het ERP-systeem geüpload en verwerkt. Dat scheelt tijd!

Wat kun je met deze koppeling?

  • Banken koppelen
  • Betaalbatches ophalen
  • Documenten afleveren in boekhouding/ERP

Goed om te weten: via de Bizcuit app worden banktransacties van iedere Nederlandse bank automatisch in de financiële administratie afgeleverd via de Springleaf RPA-bankkoppeling. Via Bizcuit koppel je bankrekening van ING, ABN Amro, Rabobank, bunq, Knab, Triodos, SNS, RegioBank en ASN. Hoe makkelijk is dat?

Over Springleaf

Springleaf verbindt mensen en middelen met elkaar en is ervan overtuigd dat mensen en technologieën elkaar kunnen aanvullen en versterken. In nauwe samenwerking met hun klanten automatiseert Springleaf processen door procesoptimalisatie, RPA en Intelligente Automatisering. Daarbij kijken ze naar de impact die robotisering op de organisatie en medewerkers heeft. Door routinewerkzaamheden te robotiseren, kunnen medewerkers meer aandacht besteden aan zaken die er echt toe doen. Springleaf staat voor tijdswinst, kostenbesparing én meer medewerkerstevredenheid!

Wil jij onze service ook aan je klanten aanbieden?

Dat kan! Geheel in jouw eigen stijl. Software partners kunnen ook de voordelen van Bizcuit integreren in een eigen applicatie, geheel in eigen stijl! We kijken graag samen met je naar een passende oplossing. Neem contact met ons op via onderstaande button

Gerelateerde artikelen